Jurnalul de Tabără Internațională Cambridge 2019

Între 4 august și 17 august are loc Tabăra Internațională de limba engleză Qdays din Cambridge, Anglia! Zilnic, elevii din această tabără vor avea parte de activități interesante, de prieteni noi și de experiențe minunate. Jurnalul de tabără se publică în fiecare zi și urmărește toată experiența elevilor din tabăra de limba engleză, de la cursuri la activități, excursii și impresiile lor din tabără. Trăiți alături de grupul Qdays o vacanță excelentă în tabăra internațională din Cambridge!

Aug 17

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 14

Ziua 14 – Ultima zi de tabără

Ultima zi de tabără este întotdeauna cu zâmbete și lacrimi, ne luăm la revedere de la prieteni noi, profesori, locuri și ne dorim să ne întoarcem, să studiem într-un oraș universitar ca aceasta.

Citeste mai mult
Aug 16

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, activități și ceremonia de absolvire

Iată-ne aproape de sfârșitul celei de a doua săptămâni de tabără, la finalul cursurilor. Astăzi elevii au avut o zi foarte plină, ce a culminat cu o petrecere de rămas-bun! Citiți în continuare pentru a afla tot ceea ce am făcut azi în tabără!

Citeste mai mult
Aug 15

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 12

Ziua 12 – Vizită la King’s College și testul de absolvire

Joi, elevii din tabăra din Cambridge au comninat cursurile de limba engleză și testul final cu activități în aer liber: find the leader, punting, vizită la King's College și campionat de tenis de masă.

Citeste mai mult
Aug 14

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 11

Ziua 11 – Cursuri, punting și seară de film

Am ajuns deja la jumătatea celei de-a doua săptămâni a taberei din Cambridge. Simțim că timpul trece extrem de repede, în defavoarea noastră :(. Elevii din tabăra de limba engleză descoperă cât de adevărat este că timpul zboară când te distrezi și tot mai mulți ne întreabă dacă pot să mai rămână în tabără.

Citeste mai mult
Aug 13

Tabere în Străinătate Cambridge – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri, proiecte, Muzeul Sedgwick și fashion party

Activitățile de marți din tabăra de limba engleză din Cambridge: punting, cricket, scavanger hunt, proiecte de grup, Muzeul Sedgwick, fashion party.

Citeste mai mult
Aug 12

Tabere în Străinătate Cambridge – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână

A început a doua săptămână de tabără EF Cambridge. Venim după un weekend în care ne-am relaxat, ne-am încărcat bateriile, un weekend cu peripeții, bucurii, în care ne-am plimbat prin Londra și Brighton, luând pulsul celor 2 orașe.

Citeste mai mult
Aug 11

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 8

Ziua 8 - Excursie în Brighton

Duminică am participat la excursia în Brighton și a fost o zi plina în care am încercat să vedem cât mai multe locuri. Brighton este unul dintre cele mai bune 10 orașe cu plajă din Anglia, fiind apreciat de turiști de toate vârstele din întrega lume.

Citeste mai mult
Aug 10

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie în Londra

Suntem de 7 zile pe pământ britanic, iar astăzi avem în program excursia către Londra, cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit și unul din cele mai semnificative orașe ale lumii.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri, activități, vizită la Muzeul Fitzwilliam și petrecere

O nouă zi de neuitat în tabăra din Cambridge: cursuri și activități educative, dar și distracție pe cinste la UV Party, alături de noi prieteni internaționali.

Citeste mai mult
Aug 08

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 5

Ziua 5 - Aniversare, cursuri, distracție și mult talent!

Astăzi, în a 5-a zi de tabără, soarele ne zâmbește încă de la primele ore ale dimineții. Se anunță o zi superbă! După un mic dejun copios tinerii sunt pregătiți saă înfrunte provocările EF Cambridge.

Citeste mai mult
Aug 07

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 4

Ziua 4 - Building memories together

Cursurile, activitățile, o zi de naștere, Colegiul Queens și Podul Matematicii, pizza în campus și o seară de film ne-au încântat în a patra zi a taberei din Cambridge.

Citeste mai mult
Aug 06

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 3

Ziua 3 - Prima zi de cursuri și activități

A treia zi de tabără a început cu o nouă provocare: plasarea pe grupe internaționale de elevi pentru activități și clase de studiu. De ce o provocare? Pentru că plecăm din grupul nostru în grupuri noi, unde suntem nevoiți să ieșim din zona noastră de confort și să rezolvăm situații, să luăm decizii, să ne dezvoltăm, în acest fel, abilitățile de viață.

Citeste mai mult
Aug 05

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 2

Ziua 2 - Cambridge, un oraș uimitor

Dacă în prima zi de tabără am rezolvat diferite probleme administrative (cazarea, despachetarea bagajelor, întâlnirea cu colegii internaționali și cu membri din echipă EF, familiarizarea cu campusul și cu câteva reguli de bază etc), ziua a doua s-a anunțat a fi încărcată cu diverse activități de tabără, prezentări și testarea de vocabular.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 1

Ziua 1 - Cambridge here we come!

A început tabăra de limba engleză din Cambridge, Anglia! Prima zi a taberei a fost una dedicată călătoriei, odihnei și acomodării cu campusul și împrejurimile. De mâine elevii se vor familiariza cu programul academic și cel al viitoarelor activități.

Citeste mai mult