Tabără Engleză Cambridge – Ziua 14

Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17

Ziua 14 – Ultima zi de tabără

Ultima zi de tabără este întotdeauna cu zâmbete și lacrimi, ne luăm la revedere de la prieteni noi, profesori, locuri și ne dorim să ne întoarcem, să studiem într-un oraș universitar ca acesta. Cu bagajele pregătite și așteptând mașina de transfer spre aeroportul Heathrow din Londra ne regăsim melancolici că ne despărțim de noii noștri prieteni, dar ne e dor de părinți.

Ne întoarcem așadar acasă, mai bogați sufletește, bucuroși că am reușit să avem parte de experiența exersării și învățării limbii engleze la ea acasă, chiar în Cambridge, alături de profesori nativi și alți elevi internaționali.

1 - tabara anglia 170819

Am perceput momentele petrecute aici ca fiind foarte utile și frumoase, am legat prietenii atât între noi, elevii grupului din România, cât și cu o mulțime de internaționali din țări precum Uruguay, China, Franța, Ungaria, Mexic, Spania, Chile, Turcia, Taiwan, Argentina, Portugalia, Rusia și nu numai.

2 - tabara cambridge 170819

Am avut parte de 40 cursuri de limba engleză cu profesori nativi (încheiate cu certificate de absolvire), am petrecut două săptămâni în faimosul Clare College precum studenții acestui prestigios colegiu de tradiție al Universității din Cambridge.

3 - tabara engleza anglia 170819

4 - tabara engleza cambridge 170819

Am legat prietenii  cu elevi de diverse naționalități în cadrul cursurilor și activităților din campus, minunatele excursii la Londra și Brighton, și desigur explorarea zilnică a orașului Cambridge și a celebrelor sale colegii.

Pentru mine ca lider de grup și profesor de limba engleză, experiența taberei din Cambridge a fost  inedită! În aceste două săptămâni am avut oportunitatea să observ metodele de predare ale profesorilor nativi ai școlii EF și am legat prietenii cu liderii de grup internaționali (din China, Taiwan și Italia).

Astăzi am fost tare mândră și emoționată când am aflat că în cancelaria școlii s-a vorbit frumos despre copiii din Romania.

Concluzia a fost ca sunt deștepți și foarte buni la limba engleză.

 

Vizitele făcute la celebrele  colegii ale Universității Cambridge (King’s College, St. John`s College sau Magdalene College) au reprezentat pentru mine foarte mult și mai ales faptul că am luat parte la activitățile desfășurate de copii în faimosul College Clare.

Nu uităm nici de Londra, ne-am relaxat puțin în Parcul St. James, am vizitat Buckingham Palace și am urcat în London Eye pentru o superbă priveliște a Londrei. Nu puteam pleca din Londra fără a vizita Oxford Street și Covent Garden.

5 - tabara in strainatate anglia 170819

6 - tabara in strainatate cambridge 170819

7 - tabara internationala anglia 170819

Mulțumim echipei EF pentru dăruire și implicare. Liderii de activități, echipa de management, personalul de la bucătărie au fost toți minunați și adevărați profesioniști și au reușit să ne facă șederea în tabăra din Cambridge extraordinară! Vă mulțumim!

8 - tabara internationala cambridge 170819

9 - tabara in strainatate cu insotitor 170819

Mulțumim  Qdays și scolii EF Clare College Cambridge!

Mai multe imagini din ultima zi a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge

Jurnalul video al taberei este disponibil aici: Jurnal Video Tabără Cambridge Ziua 14