Tabere în Străinătate Cambridge – Ziua 9

Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17

Ziua 9 – O nouă săptămână

A început a doua săptămână de tabără EF Cambridge. Venim după un weekend în care ne-am relaxat, ne-am încărcat bateriile, un weekend cu peripeții, bucurii, în care ne-am plimbat prin Londra și Brighton, luând pulsul celor 2 orașe.

Weekendul este dedicat plecării și sosirii în campus a noi tineri din diverse colțuri ale lumii. Așadar, ieri ne-am luat la revedere de la o parte din colegi, iar astăzi la cursuri și la activități am făcut cunoștință cu “bobocii”. Deoarece noi suntem deja “de-ai casei”, i-am ajutat să se acomodeze cât mai repede în campus. Sunt tineri simpli și drăguți, la fel ca noi, astfel încât suntem singuri că ne vom înțelege de minune.

2 - tabara anglia 120819

Programul taberei gândit de cei de la EF se schimbă în fiecare săptămână, așadar, tinerii noștri au verificat aplicația MyEF pentru a afla noul orar încă de ieri. Deoarece unii dintre copii au solicitat mutarea la un nivel mai avansat și chiar cursuri suplimentare, de astăzi au intrat pe noul program. Ne bucurăm foarte mult să vedem că tinerii noștri doresc să-și îmbunătățească nivelul de engleză într-un mediu academic de renume.

1 - tabara cambridge 120819

3 - tabara engleza cambridge 120819

Ziua a început desigur cu tradiționalul mic dejun englezesc. După micul dejun tinerii au participat, conform programului EF, la activitățile din prima parte a zilei, unde au avut de rezolvat Cambridge Scavenger Hunt (grupele Venom, Ghost și Hela, Batman). Sarcina a fost dusă la bun final de către copiii din grupul Batman, unde o aveam pe Diana, care au fost răsplătiți pentru reușita lor. Bravo copii! Alții au mers în Jessus Parc unde au participat la activitățile gândite special pentru ei de către liderii EF.

Tinerii care au avut cursuri de engleză au dezbătut subiecte interesante, în funcție de nivel.

De asemenea, au interacționat jucând diverse jocuri de societate și jocuri de memorie.

La masa de prânz ne-am delectat cu burger de vită, orez, mazăre, mâncărică de cartofi dulci pentru vegetarieni, salată de fructe și iaurt.

5 - tabara in strainatate anglia 120819

Deoarece astăzi muzeele sunt închise, am decis să luăm la pas străduțele înguste și cochete ale Cambridge-ului, un motiv în plus să ne gândim la cei dragi de acasă atunci când cumpărăm suveniruri.

4 - tabara engleza anglia 120819

12 - tabara cambridge cu insotitor 120819

6 - tabara cu insotitor anglia 120819

La 18:30 ne-am îndreptat către cină, pe care o servim, ca de fiecare dată, în restaurantul Colegiului Clare. Meniul din această seară a fost diversificat: pulpă de pui la cuptor, miel la cuptor, cous cous, cartofi noi la cuptor, morcov și mazăre, desert. Delicios!

Cum este luni seară, avem o nouă Welcome Party. Este organizată pentru tinerii care s-au alăturat weekendul acesta. Desigur că am participat și noi :).

7 - tabara vara anglia 120819

8 - tabara pentru elevi anglia 120819

9 - tabara internationala anglia 120819

10 - tabara internationala cambridge 120819

Mai multe imagini din a noua zi a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge

Jurnalul video al taberei este disponibil aici: Jurnal Video Tabără Cambridge Ziua 9