Jurnalul de Tabără Internațională Oxford 2019

Trăiți alături de elevii Qdays experiența taberei internaționale din Oxford! Urmăriți zilnic această pagină pentru a nu rata nimic din cele două săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Oxford se desfășoară între 16 iunie și 29 iunie! Într-un campus cu 1,200 de elevi internaționali vom petrece această tabără internațională, iar tradiția academica din Marea Britanie ne va ghida pașii!

Jun 29

Tabere Internaționale Oxford Ziua 14

Ziua 14 - Final de tabără!

Sâmbătă dimineață am eliberat camerele până cel târziu la ora 9, lăsându-ne valizele într-o cameră plină ochi cu bagaje ale elevilor care urmau să părăsească astăzi campusul. Apoi ne-am îndreptat spre cantină pentru mic dejun, o doză de energie pentru a ne ajuta să ne pornim la drum.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabere Internaționale Oxford Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, absolvire și Londra

Iată-ne aproape de sfârșitul celei de a doua săptămâni de tabără, la finalul cursurilor. Astăzi elevii au avut o zi foarte plină, ce a culminat cu o seară interesantă în Londra! Citiți în continuare pentru a afla tot ceea ce am făcut azi în tabără!

Citeste mai mult
Jun 27

Tabere Internaționale Oxford – Ziua 12

Ziua 12 – Divinity Hall, examene finale și rechini gigant

În aceasă dimineață a venit rândul lui Gabi, Loredanei, Isabelei și Cristinei să viziteze muzeele de ieri. În plus, aceștia au vizitat și faimoasa Divinity Hall. Mai apoi, după examenele finale elevii din tabără au ieșit la o cină englezească.

Citeste mai mult
Jun 26

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 11

Ziua 11 – Trei muzee, St. Paul’s și un musical

Wow, ce zi plină am avut astăzi în tabăra din Oxford! O parte dintre elevi aveau dimineața liberă așa încât am pornit devreme într-o incursiune culturală și istorică. Restul elevilor au avut lecții iar mai apoi am călătorit la Londra pentru o seară de teatru foarte apreciată!

Citeste mai mult
Jun 25

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 10

Ziua 10 – Puțină ploaie, cursuri interesante și Cowley Road

Marți dimineață ne-am trezit pe o vreme considerabil mai rece și pe o ploaie măruntă însă foarte intensă, așa încât repede – repede ne-am adăpostit în cantină pentru a ne lua micul dejun.

Citeste mai mult
Jun 24

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână

Încă de aseară s-a simțit faptul că au venit în campus încă aproximativ 150 de elevi. Curtea era mai plină decât de obicei seara, și cu siguranță mult mai animată. Totuși, în această dimineață toți elevii s-au trezit pentru micul dejun și pentru a se pregăti de cursuri.

Citeste mai mult
Jun 23

Tabără Internațională Oxford – Ziua 8

Ziua 8 – Excursie la Cambridge!

Astăzi a fost o zi lungă în care ne-am întâlnit din nou încă de la 7:50 în recepție – unii mai adormiți decât alții. Puțin după ora 8 autocarul a plecat spre Cambridge, și cei mai mulți dintre cei 60 de elevi au dormit tot drumul.

Citeste mai mult
Jun 22

Tabără Internațională Oxford – Ziua 7

Ziua 7 - Hello London

Astăzi elevii din tabăra de limba engleză de la Oxford au explorat capitala Angliei, Londra! Am avut parte de o zi foarte frumoasă, cu soare și multe obiective frumoase. Seara am petrecut-o înapoi în campus, la volei sau socializând cu ceilalți elevi!

Citeste mai mult
Jun 21

Tabără Internațională Oxford – Ziua 6

Ziua 6 – o aniversare, Ashmolean și karaoke

După lecțiile de limba engleză de dimineață, elevii din tabără au sărbătorit-o pe colega lor, au plecat într-o nouă expediție la Muzeul Ashmolean și au încheiat ziua cu karaoke alături de alți elevi internaționali!

Citeste mai mult
Jun 20

Tabără Internațională Oxford – Ziua 5

Ziua 5 – Cursuri, zombie și discotecă pe gheață

Elevii din grupul de tabără care nu au avut ieri seminarul academic s-au reunit în sala mare a școlii pentru a încerca și ei să scape de apocalipsa zombie. Astăzi însă, spre deosebire de ieri, aproape toți angajații școlii și-au intrat în rol iar exercițiul s-a întins pe toată durata lecțiilor, cursurile luând tematica dictată de Stuart dimineața.

Citeste mai mult
Jun 19

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 4

Ziua 4 – Magdalen College și Punting

Ziua de miercuri a început mai greu puțin, dar asta nu înseamnă că nu a fost una frumoasă! O parte din elevi au asistat la seminarul academic, apoi am avut o sesiune de feedback iar în continuare ne-am distrat în Oxford.

Citeste mai mult
Jun 18

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 3

Ziua 3 – Primele cursuri, Christ Church & St. Mary

De dimineață elevii taberei din Oxford s-au reunit la micul dejun. Cu toții eram nerăbdători să începem vizitarea obiectivelor din acest superb oraș academic. Ne-am îndreptat așadar la ora 9 spre centru pentru a vizita University Church of St. Mary, principala biserică a Universității din Oxford dar și faimosul colegiu Christ Church College.

Citeste mai mult
Jun 17

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 2

Ziua 2 - Prezentarea școlii și turul orașului

Luni ne-am reîntâlnit odihniți începând cu ora 7:30 pentru mic dejun. Avea să fie o zi plină, așa încât m-am bucurat să aud că elevii din grupul de tabără au reușit să se odihnească! Am început cu prezentarea școlii, am continuat cu turul orașului și am încheiat ziua înapoi în campus!

Citeste mai mult
Jun 16

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 1

Ziua 1 – Începem cu Oxford!

Oxford este din nou gazda noastră în prima tabără a sezonului de vară și ca de obicei, una dintre destinațiile noastre preferate se anunță a fi o tabără plină de amintiri frumoase pentru particianți!

Citeste mai mult