Noutăți din tabăra internațională Qdays de la Grosvenor Hall, Anglia 2014

A început tabăra internaționala de vară din Anglia, ce se desfășoară între 29 iunie si 13 iulie! Nu uitați să vizitați această pagină în fiecare zi pentru a sta la curent cu experiența grupului din campusul Grosvenor Hall!

Jul 13

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 15

Călătorim spre casă!

Iată că a sosit și ziua de plecare din tabăra de engleză, ultima zi pe campusul din Grosvenor Hall, Kent. După micul dejun servit în mare grabă ne-am îndreptat către camere pentru a ne pregăti bagajele de coborâre în locul special amenajat pentru bagaje.

Citeste mai mult
Jul 12

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 14

Ultima zi la Kent și excursia la Cambridge!

Dacă vizitarea Londrei a fost o experiență de neuitat, putem spune despre Cambridge că am făcut o incursiune într-o lume de poveste, care la prima vedere păstrează aerul vechi al unui centru universitar de mare prestigiu, dar care vibrează zi de zi sub influența tinerilor, muzicii și turiștilor.

Citeste mai mult
Jul 11

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 13

Diplome, creativitate și petrecere!

Ne apropiem din ce în ce mai mult de finele acestei tabere internaționale de limba engleză din Grosvenor Hall, aflându-ne în ziua a treisprezecea, o zi foarte reușită de altfel.

Citeste mai mult
Jul 10

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 12

În vizită la Castelul Leeds!

S-a scurs și ziua a douăsprezecea a minunatei noastre tabere de limba engleză de la Grosvenor Hall, despre care am putea povesti la nesfârșit cu câte lucruri minunate ne îmbogățește zi după zi.

Citeste mai mult
Jul 09

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 11

Ne legănăm la înălțime, ne distrăm și dansăm!

Curiozitatea, cu care începem fiecare zi a taberei, ne-a făcut și astăzi să ne trezim în timp util pentru micul-dejun după ce cu o seară în urmă am așteptat cu nerăbdare până târziu rezultatul primei semifinale a Campionatului Mondial din Brazilia.

Citeste mai mult
Jul 08

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 10

Noi prieteni la Grosvenor Hall!

Începutul zilei cu numărul 10 a taberei din Grosvenor, ne-a găsit în compania unor grupuri noi de prieteni: unul din Roma, Italia iar celălalt din Paris, Franța. Faptul că ne facem prieteni noi ne face o deosebită plăcere, dat fiind faptul că interacțiunea cu aceștia se face, desigur, prin intermediul limbii engleze.

Citeste mai mult
Jul 07

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 9

O nouă săptămână de tabără a început!

S-a scurs o săptămână din cele două destinate șederii noastre aici în Grosvenor Hall, însă lucrurile frumoase nu contenesc să apară zi de zi. Astăzi, 7 iulie 2014 - o minunată zi de luni, am început ziua cu un mic dejun gustos, oferindu-ne energia de care aveam nevoie pentru a continua cu ceea ce avea să urmeze.

Citeste mai mult
Jul 06

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 8

În vizită la Londra!

Iată-ne ajunși și în 6 iulie, ziua a opta a taberei internaționale de la Grosvenor Hall. Dacă ieri am avut parte de o jumătate de zi în Canterbury, astăzi toate visele au devenit realitate când am ajuns în senzaționala Londra, unde am petrecut aproape o zi întreagă.

Citeste mai mult
Jul 05

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 7

Jocuri și excursia la Canterbury!

Azi 5 iulie 2014, numărăm ziua a șaptea a taberei noastre de la Grosvenor Hall începută pe o vreme capricioasă, plouând mărunt dis-de-dimineață. Fiind sâmbătă cursurile de limbă engleză nu au existat în program, astfel după masa de dimineață am continuat cu "Leap of Faith" ...

Citeste mai mult
Jul 04

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 6

Gramatică și Jocuri!

Cea de-a șasea zi a frumoasei tabere din campusul Grosvenor Hall ne -a oferit și astăzi o mulțime de lucruri fascinante pe care copiii le trăiesc cu o intensitate vizibilă. Astfel, atât cursurile de limba engleză cât și activitățile din cursul după-amiezii corespund dorințelor copiilor făcându-i să aștepte cu nerăbdare următoarele zile pe care le vom petrece aici.

Citeste mai mult
Jul 03

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 5

Cursuri, Detectivi și Discotecă!

Iată-ne ajunși în ziua a cincea a încântătoarei noastre tabere, unde zi de zi se întâmplă lucruri noi care ne surprind tot mai mult, evident în cel mai plăcut mod. Am avut și azi vremea de partea noastră, ceea ce ne-a făcut și mai dornici de o nouă zi plină de aventură.

Citeste mai mult
Jul 02

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 4

En garde! Scrimă, Jocuri și Lecții

În ziua cu numărul patru a taberei de limba engleză din splendidul campus Grosvenor Hall, am avut parte de o zi minunată. Soarele se arătă în toată splendoarea pe cer iar noi așteptam nerăbdători să luăm parte la ceea ce ne pregătiseră organizatorii pentru această zi.

Citeste mai mult
Jul 01

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 3

Noi colegi, noi aventuri!

În ziua a treia, grupul nostru a fost plăcut impresionat de activitatea petrecută în compania lui Paolo, profesorul lor de limbă engleză alături de care au petrecut ore interesante, acesta implicându-i pe fiecare în activitatea cursului pe cât de mult posibil.

Citeste mai mult
Jun 30

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 2

Teste, Cursuri și Jocuri!

Iată-ne în cea de-a doua zi a taberei din Anglia! Am avut parte de o zi frumoasă cu temperaturi potrivite pentru activitățile pe care le-am parcurs astfel încât ne-am putut bucura din plin de facilitățile campusului.

Citeste mai mult
Jun 29

Jurnal Anglia 2014 – Ziua 1

Călătorim spre Anglia!

A venit momentul ca tabăra de engleză de la Grosvenor Hall să înceapă și odată cu ea, sezonul taberelor internaționale Qdays! Pentru mulți dintre elevii grupului a fost prima călătorie cu avionul iar zâmbetele lor se puteau vedea încă de la mometul întâlnirii în aeroport.

Citeste mai mult