Jurnal Anglia 2014 – Ziua 10

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Noi prieteni la Grosvenor Hall!

Începutul zilei cu numărul 10 a taberei din Grosvenor, ne-a găsit în compania unor grupuri noi de prieteni: unul din Roma, Italia iar celălalt din Paris, Franța. Faptul că ne facem prieteni noi ne face o deosebită plăcere, dat fiind faptul că interacțiunea cu aceștia se face, desigur, prin intermediul limbii engleze.

tabere in strainatate elevi

Ca și până acum primul moment al zilei este dedicat cursurilor de limba engleză, care încep să fie din ce în ce mai interesante, dar și mai complexe datorită cerințelor pe care le emit profesorii pe măsură ce informațiile sunt într-un număr tot mai mare. Astăzi, spre exemplu li s-a cerut să dezbată asupra deciziilor pe care le au de luat în diferite situații și să exemplifice identificând cea mai dificilă situație în care s-au confruntat cu o astfel de încercare.

 tabara de limba engleza angliatabara in strainatate anglia

În cursul după-amiezii grupa nr.1 s-a bucurat de două ore și jumătate în piscina interioară a complexului din Grosvenor, iar grupa nr.2 au rezolvat misterul În cadrul CSI Kingswood alături de colegii lor din Italia și Rusia. Atât înotul, jocurile în piscină, dar și elucidarea cazului din cadrul CSI, i-a încântat pe copii oferindu-le o nouă zi plină de activități diverse și incitante. O sesiune cu o astfel de încărcătură a fost “Outdoor Climbing”, în care copiii trebuie să se cațere cât se poate de sus pe un perete aflat în exterior de această dată, echipați cu căști de protecție și hamuri.

 

 

tabara de limba engleza elevi

Ultima activitate a zilei a fost “Sherlock Holmes’ Apprentices” (ucenicii lui Sherlock Holmes), unde s-au purtat costume de către instructori, profesori însoțitori, dar și câțiva dintre copii. Sarcina pe care au avut-o a fost de a afla care este criminalul, după ce au răspuns la un chestionar cu informațiile aflate în prealabil din interogarea câtorva persoane suspecte.

tabere de limbi straine elevi

Suntem pe zi ce trece tot mai nerăbdători să aflăm și ce alte surprize ne mai așteaptă, dar și puțin melancolici la gândul că peste numai câteva zile tabăra se va încheia. Până atunci: “The show must go on!” …especially for us!

 tabere internationale anglia

tabere lb engleza in strainatate