Jurnal Anglia 2014 – Ziua 11

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Ne legănăm la înălțime, ne distrăm și dansăm!

Curiozitatea, cu care începem fiecare zi a taberei, ne-a făcut și astăzi să ne trezim în timp util pentru micul-dejun după ce cu o seară în urmă am așteptat cu nerăbdare până târziu rezultatul primei semifinale a Campionatului Mondial din Brazilia.

tabara-internationala-2014-11

Masa de dimineață ne-a dat și energia necesară pentru a duce la bun sfârșit sesiunile din cursul dimineții, lecțiile de limba engleză. În cadrul întâlnirii de astăzi le-a fost pusă la încercare creativitatea, copiii trebuind să-și exerseze și munca în echipă pentru a continua povestea a cărui început le-o oferise profesorul ca sarcină de lucru. Rezultatul a fost unul pe deplin satisfăcător, aceștia primind ca feedback din partea lui Paolo laude, dar și critici pe care le-au perceput ca fiind unele constructive.

tabara-in-strainatate-anglia1

La masa de prânz ne-am destins, povestind despre orele de limbă engleză dar și despre cât de diferită este bucătăria românească față de cea englezească, cu care ne-a luat ceva timp dar acum putem spune că suntem familiarizați.

tabere-in-strainatate3 tabere-pentru-elevi-in-anglia

Iată că a venit momentul mult așteptat: “The Swing” (leagănul la înălțime)! Încă de săptămâna trecută, copiii erau nerăbdători să îl încerce și astăzi a venit mult așteptatul moment. A fost o experiență unică în care unii dintre ei au au reușit să-și învingă chiar frica de înălțime și să-și dorească să repete experiența.

tabara-anglia-elevi

tabara-in-strainatate4

 

 

tabere-in-anglia-pentru-elevi1

Următoarea sesiune a fost cea dedicată jocului cu lasere în interior, formându-se echipe și concurând una împotriva celeilalte. Iar cea de-a treia activitate a fost una de asemenea deosebită întrucât au avut de trecut o serie de obstacole ajutându-se unii pe ceilalți pentru a reuși să finalizeze cu toții cursa. Sesiunea s-a intitulat “Field games”, dar a fost una diferită de cea pe care am avut-o în urmă cu câteva zile, nefiind vorba de fotbal, volei sau rugby.

tabere-de-limba-engleza-elevi tabere-internationale-elevi

tabere-internationale-in-strainatate1

Cina a fost una pe placul copiilor, având în meniu pizza, paste sau pui din care ne-am ospătat cum se cuvenea după o întreagă zi de muncă. Seara încheindu-se cu un foc de tabără, în jurul căruia am cântat, dansat și mai apoi ne-am tratat cu bezele rumenite pe foc! Yummy! Delicios!!

tabere-de-limba-engleza-in-anglia tabere-in-strainatate-engleza

Am constatat că zilele se scurg tot mai repede, însă bucuria noastră este imensă deoarece suntem încă aici, iar noi nu am spus tot ce aveam de spus încă! Distracția continuă!!