Jurnal Anglia 2014 – Ziua 15

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Călătorim spre casă!

Iată că a sosit și ziua de plecare din tabăra de engleză, ultima zi pe campusul din Grosvenor Hall, Kent. După micul dejun servit în mare grabă ne-am îndreptat către camere pentru a ne pregăti bagajele de coborâre în locul special amenajat pentru bagaje.

tabara-in-strainatate8

Încă două activități ne așteptau să le parcurgem și anume: Team Tech și Aerial Runaway! La prima activitate copiii au lucrat la activități comune în echipe, iar la cea de-a doua s-au lansat în aer cu tiroliana, ceea ce le-a făcut o deosebită plăcere.

tabara-anglia1

tabere-internationale4

 

 

Masa de prânz a fost servită mai devreme, întrucât ora de plecare fixată pentru aeroport a fost 13.30. Am ajuns la aeroportul Heathrow în jurul orei 15.00, iar după formalități am așteptat cu nerăbdare ora de plecare. Sentimentele erau unele duale însă, pe de-o parte dorul de casă, însă pe de altă parte experiența inedită ne-a marcat pe fiecare dintre noi, dorindu-ne parcă să mai fi avut câteva zie la dispoziție.

tabere-in-anglia1

tabere-in-strainatate8

Sosirea s-a făcut în jurul orei 23.35 ora României, iar în aeroport am fost întâmpinați de fețe zâmbitoare cărora cu siguranță le-a fost tare dor de noi.

tabara-internationala-Anglia

Mulțumim organizatorilor, dar și familiilor care au făcut posibilă această experiență de neuitat pentru fiecare dintre noi!