Jurnal Anglia 2014 – Ziua 2

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Teste, Cursuri și Jocuri!

Iată-ne în cea de-a doua zi a taberei din Anglia! Am avut parte de o zi frumoasă cu temperaturi potrivite pentru activitățile pe care le-am parcurs astfel încât ne-am putut bucura din plin de facilitățile campusului.

1-tabara-de-limba-engleza-strainatate

Cea de-a doua zi a debutat prin testarea copiilor, care mai apoi au fost împărțiți pe nivele de limbă. Evaluarea a fost atât orală cât și în scris, oferindu-i evaluatorului șansa de a le cunoaște capacitatea de comunicare în limba engleză. Cursurile de engleză ce au urmat au fost după spusele copiilor: challenging and full of genuine British humour, într-un cuvânt, antrenante.

2-tabara-internationala

În cea de-a doua parte a zilei, prima dintre activități a fost orientarea în natură, care a constat în cunoașterea campusului, identificarea anumitor locuri folosindu-se de indicii și de o hartă. Cu toții s-au bucurat de această sarcină de lucru, întrucât astfel de ocazii de a cunoaște împrejurimi și a le cerceta în detaliu sunt din ce în ce mai rare.

3-tabere-in-strainatate

După o pauză de apoximativ 10 minute a urmat cățărarea pe panouri interioare. Deși reticenți la început, copiii s-au amuzat în teribila încercare de a fi on the top of the world.

7-tabere-internationale-pentru-elevi-300x214

 

4-tabara-in-Anglia-225x300

Cu toții ne întrebam ce înseamnă Marble Motion, iar surpriza a fost una deosebită, activitatea stârnindu-le interesul și creativitatea pentru construirea unui rollercoaster pe care o bilă trebuia să îl traverseze iar procesul să aibă o durată cât mai mare. Am avut așadar parte de lucru în echipă, creativitate dar și competitivitate creațiile devenind impresionante prin complexitatea lor.

5-tabara-internationala-engleza

Ulterior cinei, seara a continuat cu un joc de Bingo, desfășurat în sala de judecată a centrului Kingswood, ceea ce a dat o impresie clară cum că jocul este perfect legal, copiilor spunându-li-se cu o seară în urmă că jocurile de noroc sunt interzise minorilor! A fost un mod plăcut de a încheia ziua relaxant și amuzant!

6-tabara-engleza-in-strainatate

Așteptăm cu o și mai mare nerăbdare următoarea zi pentru noi cursuri, alte activități dar și colegi noi din campus, dar deocamdată trebuie să ne odihnim pentru a avea puteri noi mâine dimineață!

« Prima zi de tabără: Călătorim spre Anglia!
Citiți aici totul despre a treia zi de tabără: Noi colegi, noi aventuri! »