Jurnal Anglia 2014 – Ziua 3

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Noi colegi, noi aventuri!

În ziua a treia, grupul nostru a fost plăcut impresionat de activitatea petrecută în compania lui Paolo, profesorul lor de limbă engleză alături de care au petrecut ore interesante, acesta implicându-i pe fiecare în activitatea cursului pe cât de mult posibil.

1-tabara-de-limba-engleza-in-strainatate

La prima activitate de azi copiii au fost nevoiți să descifreze un caz criminalistic, la activitate fiind prezenți și alți elevi din țări diferite precum Italia și Rusia cu care au trebuit să lucreze pentru a soluționa cazul. Toată lumea s-a distrat copios dar totodată și-au folosit creativitatea și abilitatea de lucru în echipă.

5-tabara-anglia-engleza4-tabere-de-limba-engleza-anglia

După masa de prânz, grupul nostru a fost împărțit. Jumătate dintre elevii grupului au fost însoțiți la ora de muzică de câțiva copii veniți din Italia. Activitatea în sine a fost una reconfortantă având ca scop familiarizarea elevilor cu instrumentele muzicale, iar partea practică fiind exersarea acestora într-o formație completă de muzică.

6-tabere-internationale-pentru-elevi

Cealaltă jumătate s-au distrat de minune alături de elevii din Rusia. Ei au fost nevoiți să practice o activitate numită “circus skills”, în care s-au distrat făcând jonglerii, scamatorii și jocuri cu diverse obiecte.

 

 

A doua activitate practita a fost Jungle Vines. Copiii au escaladat anumite trasee, ajungând în cele din urmă să traversese o bârnă de lemn fiind susținuți de corzi. Dacă la început, activitatea părea una de gen mission impossible, în cele din urmă s-au aventurat cât de sus au putut reușind să-și învingă teama.

8-tabere-in-strainatate-anglia 7-tabere-in-Anglia

A urmat cina cu un meniu variat și gustos, iar după o scurtă pauză elevii au participat la un concurs de culturara generală, idee pe care au îmbrățișat-o cu mare entuziasm fiind captivați de diversitatea întrebărilor, unele fiind chiar foarte amuzante.

2-tabara-internationala-limba-engleza 3-tabere-in-strainatate1

Copiii s-au distrat foarte bine și sperăm ca până la finalul taberei să o ținem tot așa.

 

« Citiți aici totul despre a doua zi de tabără: Teste, Cursuri și Jocuri!
Cea de-a patra zi de tabără: Scrimă, Jocuri și Cursuri! »