Jurnal Anglia 2014 – Ziua 4

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

En garde! Scrimă, Jocuri și Lecții

 

În ziua cu numărul patru a taberei de limba engleză din splendidul campus Grosvenor Hall, am avut parte de o zi minunată. Soarele se arătă în toată splendoarea pe cer iar noi așteptam nerăbdători să luăm parte la ceea ce ne pregătiseră organizatorii pentru această zi.

1-tabara-in-strainatate-anglia

Începând cu ora 9.30 copiii au intrat la cursurile de limba engleză și din nou au fost fascinați de interacțiunea extraordinară pe care o au atât cu profesorul lor, dar și cu elevii din Italia și cu cei din Rusia.Clasa a fost împărțită în două grupe.

2-tabara-de-limba-engleza-in-anglia

Copiii au avut de continuat un scenariu pe care în prealabil profesorul l-a dat ca model, apoi a urmat prânzul foarte gustos de care ne-am bucurat cu toții.

3-tabere-elevi-in-anglia-300x225 4-tabere-internationale-pentru-elevi-300x225

 

 

După prânz am avut o activitate de Aeroball în care ne-am amuzat copiii fiind urcați în niște trambuline și trebuind să marcheze goluri în porțile adverse, urmată apoi de o interesantă lecție de scrimă: En garde! În același timp în care se desfășura lecția de Aeroball pentru o grupă, cealaltă a avut parte de o incitantă experiență folosind tiroliana.

5-tabara-in-strainatate-anglia

Ultima activitate a zilei a fost echilibrul la înălțime, care a adus cu sine anumite dificultăți dar pe care copiii au dus-o cu bine la capăt.

6-tabere-de-limba-engleza-in-strainatate

Ziua s-a încheiat cu un foc de tabără unde activitatea principală a fost cântatul în jurul focului, dansatul și multă distracție de cea mai bună calitate.

7-tabere-activitati-elevi-300x225

8-tabere-anglia-elevi-300x225

“Am petrecut niște clipe greu de explicat în cuvinte iar pe zi ce trece, totul pare că prinde contur din ce în ce mai mult”, s-au exprimat copiii când au fost culese impresiile zilei.

« Citiți aici totul despre a treia zi de tabără: Noi colegi, noi aventuri!
A cincea zi de tabără: Cursuri, Detectivi și Discotecă! »