Jurnal Anglia 2014 – Ziua 5

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Cursuri, Detectivi și Discotecă!

Iată-ne ajunși în ziua a cincea a încântătoarei noastre tabere, unde zi de zi se întâmplă lucruri noi care ne surprind tot mai mult, evident în cel mai plăcut mod. Am avut și azi vremea de partea noastră, ceea ce ne-a făcut și mai dornici de o nouă zi plină de aventură.

1-tabara-Anglia-pentru-elevi

Cursurile de limbă engleză au avut și de această dată un farmec aparte, oferindu-le copiilor șansa de a-și exprima într-un mod personal cunoștințele dobândite până în acest moment pe de -o parte, dar și punerea în practică a noilor noțiuni dobândite pe parcursul sesiunii de astăzi.

tabere-de-limbi-straine-anglia

După terminarea orelor de engleză din cea de-a cincea zi a taberei elevii au mers în grupele în care au fost repartizați în urmă cu două zile. Prima grupă a fost ocupată toată ziua cu CSI Kingswood, având misiunea de a elucida un presupus caz de furt. Cu ocazia acestei interesante activități fiecare a putut realiza ce veleități de detectiv ar avea, cum să facă conexiuni pentru a dezlega un mister sau să tragă concluzii numai și numai bazate pe dovezi clare.

tabara-in-strainatate

În acest răstimp cea de-a doua grupă a participat la jocuri cu parașuta distractive și relaxante, care i-a ajutat pe copiii din cele trei țări să comunice pentru a putea să colaboreze la realizarea sarcinilor comune.

tabere-in-strainatate-anglia

 

 

tabara-internationala-in-anglia

Următoarea activitate pentru cea de-a două grupă a fost rezolvarea de probleme (problem solving), activitate în care soluționarea rapidă și eficientă a posibilelor probleme, le-a oferit copiilor pe de-o parte o mai bună încredere în forțele proprii,dar și posibilitatea de a fi inventivi.

tabara-elevi-in-strainatate

Cina a fost delicioasă, iar după terminarea ei a urmat o petrecere în care toți copiii din campus au dansat și s-au distrat pe cinste, realizând coregrafii spontane împreună cu instructorii lor: Hazel și Graham. “Suntem niște dansatori pe cinste”, a fost replica lor la finalul acestei seri.

tabere-de-limba-engleza-anglia

A fost o altă zi plină de entuziasm și distracție în minunata tabără din Anglia, pe care o simțim din ce în ce mai intens!

« Cea de-a patra zi de tabără: Scrimă, Jocuri și Cursuri!
Totul despre a șasea zi de tabără: Gramatică și Jocuri! »