Jurnal Anglia 2014 – Ziua 6

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Gramatică și Jocuri!

Cea de-a șasea zi a frumoasei tabere din campusul Grosvenor Hall ne -a oferit și astăzi o mulțime de lucruri fascinante pe care copiii le trăiesc cu o intensitate vizibilă. Astfel, atât cursurile de limba engleză cât și activitățile din cursul după-amiezii corespund dorințelor copiilor făcându-i să aștepte cu nerăbdare următoarele zile pe care le vom petrece aici.

tabere-in-strainatate

Astăzi în cadrul orelor de limba engleză, accentul s-a pus pe partea de limbă și anume noțiuni de gramatică au fost verificate în detaliu și apoi s-a purces la partea practică, comunicarea în cadrul grupelor mixte de lucru pe care elevii le percep acum ca pe un cadru obișnuit de muncă.

Activitatea instructiv educativă are loc atât în sălile de clasă, în laboratoare pentru a putea accesa tehnologia IT, dar și în afara acestora elevii putând culege informații necesare din imediata lor apropiere .

tabere-in-anglia-engleza

După muncă și răsplată! Masa de prânz a fost una consistentă și delicioasă, copiii putând alege dintr-un meniu variat ceea ce au dorit să mănânce (supă de broccoli, Fish & Chips tradițional sau cu batoane de pește, cu piure de mazăre lângă cartofii prăjiți, sau paste carbonara iar meniul vegetarian a constat în rulade de legume. Zilnic este deschis un bar de salate de crudități, iaurt cu fructe făcut “în casă”, fructe proaspete dar și cartofi copți).

tabara-in-anglia

 

 

Imediat cum masa de prânz s-a încheiat, ne-am odihnit puțin pentru a putea fi apți pentru aventurile ce ne așteptau. Prima dintre grupe a fost implicată în activitatea intitulată: “High all Aboard”, în care aveau de escaladat un traseu și apoi să-și păstreze echilibrul la înălțime concurând cu un coleg, care de asemenea dorea să -și păstreze echilibrul în același loc.

tabere-in-strainatate-pentru-elevi

Cea de-a două grupă a lucrat împreună la sarcini comune în cadrul sesiunii intitulate: “Team tech”, având de construit diferite obiecte. După-amiaza a continuat cu “Field Games”, jocuri de câmp: volei pe nisip, fotbal, rugby și jocul cu frisbee-ul. Au fost momente extraordinare întrucât toată lumea, fără nicio excepție, a participat cu mare tragere de inimă, cine-ar putea sta deoparte de fapt la astfel de jocuri?

tabere-limbi-straine-in-anglia tabere-de-limba-engleza-anglia1

Seara s-a încheiat după masa de cină, unde echipa noastră a câștigat în cadrul competiției de lansare a “rachetei” (sticlă de plastic), reușind o lansare perfectă pe distanța cea mai mare față de celelalte trei echipe participante.

tabere-internationale-in-strainatate

Ziua a fost solicitantă dar ne gândim cu mult drag la ceea ce ne va aștepta mâine, atunci când în după-amiază vom avea prima excursie înafară campusului, la Canterbury!!

« A cincea zi de tabără: Cursuri, Detectivi și Discotecă!
Citiți aici totul despre a șaptea zi de tabără: Excursie la Canterbury! »