Jurnal Anglia 2014 – Ziua 7

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

Jocuri și excursia la Canterbury!

Azi 5 iulie 2014, numărăm ziua a șaptea a taberei noastre de la Grosvenor Hall începută pe o vreme capricioasă, plouând mărunt dis-de-dimineață. Fiind sâmbătă cursurile de limbă engleză nu au existat în program, astfel după masa de dimineață am continuat cu “Leap of Faith”(salt la înălțime), în care copiii au experimentat adrenalina la cote maxime!

tabara-de-limba-engleza

Chiar dacă nu toți au îndrăznit să se aventureze în această tentativă dificil de depășit, au urmărit cu sufletul la gură prestația colegilor mai curajoși de această dată. Următoarea pe lista activităților de astăzi a fost “Courtroom”, activitate în cadrul căreia elevii au avut de rezolvat cazuri pe baza argumentelor oferite în prealabil, de pildă McDonald’s vs KFC, România vs Italia ori fete vs băieți.

tabara-internationala

Cea de-a treia sesiune la care au participat astăzi copiii a fost intitulată”Nightline”, elevii trebuind să parcurgă un traseu cu obstacole fiind legați la ochi, lucru ce i-a încântat întru totul.

tabara-in-strainatate1

 

 

tabere-in-strainatate-elevi

După masa de prânz am avut plăcerea de a lua drumul fascinantului oraș, Canterbury! Obiectivul vizitat de noi a fost Canterbury Cathedral, cu o tradiție uriașă în ceea ce privește numărul vizitatorilor datând încă din perioada pelerinajului medieval. Centrul orașului vizitat a fost impresionant, împânzit de o mulțime de turiști care fie savurau un ceai sau o cafea la o terasă, fie vizitau magazinele cu scopul de a cumpăra suveniruri. Forfota din cochetul centru al Canterbury-ului nu ne-a deranjat, alăturându-ne și noi mulțimii de turiști din toate colțurile lumii, dornici de cumpărături în special.

tabara-internationala-anglia

Înspre seară, ajunși din frumoasă excursie am cinat ca mai apoi să luăm parte la sesiunea intitulată “Mini Olympics”, în care elevii din cele trei țări au fost împărțiți în patru echipe și au participat în această întrecere, încercând să câștige proba de ștafetă.

tabara-in-anglia-elevi

În cele din urmă am câștigat medalia corespunzătoare locului I! HOORAY!!! Așteptăm cu o imensă nerăbdare ziua de duminică: HERE WE COME LONDON!

« Totul despre a șasea zi de tabără: Gramatică și Jocuri!
A opta zi de tabără: În vizită la Londra! »