Jurnal Anglia 2014 – Ziua 9

Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13

O nouă săptămână de tabără a început!

S-a scurs o săptămână din cele două destinate șederii noastre aici în Grosvenor Hall, însă lucrurile frumoase nu contenesc să apară zi de zi. Astăzi, 7 iulie 2014 – o minunată zi de luni, am început ziua cu un mic dejun gustos, oferindu-ne energia de care aveam nevoie pentru a continua cu ceea ce avea să urmeze. Cursurile de limba engleză în compania minunaților profesori de limba engleză devin tot mai captivante și mai provocatoare pentru copii, care și-au creat deja legătura atât cu colegii din celelale țări paricipante prin intermediul cursurilor interactive de limbă, dar și cu profesorii pe care-i apreciază întru totul. Maniera în care aceștia îi atrag în cadrul orelor face ca lecțiile să fie cât mai antrenante, iar copiii reușesc să-și câștige încrederea în sine și să comunice trecând de orice barieră lingvistică pe care ar putea să o întâmpine.

Tabara cu insotitor

Masa de prânz ne-a oferit din nou o varietate de sortimente din care fiecare a ales mâncarea pe care a preferat-o având apoi posibilitatea unei scurte pauze înainte de partea a II-a a zilei. În următoarea parte a acestei zile activitățile au fost unele deosebite prin diversitatea lor începând cu jocuri precum Parachute games, cățărări la înălțime și apoi lansări pe frânghii „Abseiling”, rezolvarea de probleme pentru echipa I, care nu le experimentase până acum și pentru grupa a II-a sesiunea de înot în interiorul piscinei din complexul Grosvenor.

Tabara de vara Tabara in Anglia

 

Tabara internationala

Tabere pentru elevi

Înspre seară cina a fost binevenită întrucât după atâta mișcare ne trebuiau forțe proaspete, așa că ne-am înfruptat cu mâncarea apetisantă și hrănitoare din cantina campusului nostru. Cea din urmă activitate din cursul zilei de astăzi a fost una extrem de atractivă intitulată “Hot spot”, în cadrul căreia toți participanții aveau de urmat instrucțiunile unui joc Twister individual, apoi în perechi și în cele din urmă să interpreteze niște mișcări potrivit comenzilor date de cei doi instructori, pe scurt multă atenție, dar distracție pe săturate!

tabara engleza elevi

Activitati in tabara de limba engleza

Așteptăm cu nerăbdare să fim protagoniști în: the next episode!!!

« A opta zi de tabără: În vizită la Londra!