Tabără internațională Anglia | Ziua 1

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

A început tabăra internațională de limba engleză în Kent, Anglia!

Întâlnirea din această dimineață a avut loc începând cu ora 9, ce ne-a oferit timp berechet pentru a face cunoştință elevii între ei şi o scurtă discuție cu participanții la tabără (o reamintire a regulilor de grup). Au urmat câteva poze de grup şi ne-am îndreptat spre biroul de check-in.

1 tabara limba engleza

2 tabere anglia

3 tabere in strainatate

4 tabere internationale

După ce am lăsat bagajele, a venit momentul ca elevii să îşi ia la revedere de la părinți, deoarece pe la punctul de securitate pot trece doar pasagerii care au cărți de îmbarcare. Totul a decurs fără incidente şi în jurul orei 11 ne aflam la poarta de îmbarcare. Bineînțeles, şi aici a urmat o sesiune de poze 🙂

5 tabere internationale in strainatate

6 tabere anglia

Ne-am îmbarcat cu o mică întârziere, însă zborul a fost lin şi am aterizat în Londra la ora programată. Toți copiii erau entuziasmați şi niciunul dintre ei nu a închis un ochi pe durata călătoriei cu avionul. Cu puțin timp înainte de aterizare, am putut admira Londra de la înălțime, reperând obiective renumite din metropolă: Big Ben, Houses of Parliament, London Eye de-a lungul fluviului Tamisa şi impunătorul Buckingham Palace cu monumentul Victoria.

7 tabere anglia (2)

Controlul paşapoartelor şi recuperarea bagajelor au decurs fără probleme, astfel că la ora 15 ne-am întâlnit cu reprezentantul şcolii (Daniel) cu care urma să facem transferul până în campus. Daniel va fi reprezentantul nostru de grup pe durata şederii în Anglia şi elevii ştiu că dacă au oricând orice întrebare, pot apela la el. Transferul a durat aproximativ 90 de minute, iar întrebarea de pe buzelor tuturor copiilor era: „Cât mai avem?” (din 2 în 2 minute).

8 tabara in strainatate anglia

Când am ajuns în campus toți copiii erau în culmea fericirii!

10 tabara limba engleza in strainatate

9 tabara internationala anglia

A urmat înregistrarea, cazarea şi nu după mult timp ne-am îndreptat spre cină. Aici am putut alege între friptură de vită cu ciuperci şi cartofi, penne cu sos de tomate şi busuioc, salate, iar la desert budincă de orez, fructe şi iaurt de casă.

13 tabere copii

11 tabere anglia engleza

tabere internationale in strainatate

După cină am luat parte la un tur al campusului şi indicații în caz de incendiu, după care ne-am îndreptat spre zona de întâlnire pentru activități. De fiecare dată când programul elevilor include activități, se vor întâlni aici şi vor pleca însoțiti de un reprezentant al şcolii spre zona unde se va desfăşura activitatea.

14 tabere internationele anglia copii

15 tabere elevi

Elevii din grupul Qdays sunt împărțiți la activități în funcție de grupa de vârstă, respectiv Cristina şi Gabriel, fiind mai mari, sunt în grupa 5, restul copiiilor fiind in grupa 4.

19 tabere anglia engleza (2)

20 tabere in strainatate

18 tabere internationale

Timp de o oră şi treizeci de minute, elevii au luat parte la o serie de jocuri, care se desfăşurau cu alți elevi internaționali care erau în aceeaşi grupă: la început au trebuit să se prezinte şi să facă un scurt dans, apoi a urmat grab the granny, monkey football, ninja şi splash. Toți copiii s-au distrat de minune!

22 tabara internationala

21 tabara in strainatate

23 tabara anglia

24 tabere anglia (3)

25 tabere de limba engleza

17 tabere internationale in strainatate (2)

16 tabere in strainatate (2)

Fiind frânți după după ziua lungă, până la ora 22 toată lumea era deja în camere, iar la ora 22:30 Mihaela a trecut pe la fiecare pentru a le ura noapte bună. Mâine dimineață la ora 8 este trezirea!

A fost o zi plină, la fel cum vor fi şi următoarele din tabăra de limba engleză!

În a doua zi de tabără: scrimă, basket, cățărări și: Prima zi de cursuri! »