Tabără Internațională Anglia | Ziua 10

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

Ziua 10 – Cursuri, prieteni noi și activități minunate

Marți am început ziua cu două activități interesante: jungle veines şi building a bridge.

1 tabara internationala

La prima activitate (Jungle veines), copiii trebuiau să se cațere pe bârne de lemn până la nivelul 1 sau 2, în funcție de abilitățile fiecăruia. Toți copiii s-au urcat până la nivelul 2, unde mergeau pe o bârnă și apoi săreau. Erau ajutați de la sol de colegi care țineau de frânghie pentru a fi în deplină siguranță, iar pe întregul parcurs al probei se primeau indicații de la profesori și supraveghetori.

9 tabere anglia elevi

3 tabara internationala anglia

4 tabere anglia

5 tabere internationale

6 tabara internationala

7 tabere internationale

8 tabere internationale elevi

Pentru a doua activitate (Building a bridge), s-au creat două echipe; fiecare echipă a avut de construit în 30 de minute din diverse piese un obiect. O echipă și-a ales o roabă, iar alta un robot, câştigători fiind desemnați elevii care au construit robotul. Apoi au avut de construit cea mai înaltă construcție, iar de această dată a câștigat cealaltă echipă. La finalul probei a fost declarată egalitate.

11 tabere anglia

12 tabere in strainatate

14 tabara internationala

13 tabere anglia

17 tabara anglia

19 tabere internationale

16 tabere anglia

15 tabere internationale

18 tabara internationala

20 tabara internationala

La prânz am avut pizza (spre marea încântare a copiilor), cartofi prăjiți şi porumb fiert. Cu forțe proaspete, am pornit spre cursurile de limba engleză, unde elevii au fost împărțiți în 2 grupe: Gabi, Cristina, Cristian, Clea şi Mihai lucrează cu profesoara Aimee, iar Ciprian participă la cursurile profesorului Harry.

10 tabere internationale

23 tabere anglia

22 tabere anglia

Copiii au ieșit de la ore extrem de încântați. Teacher Aimee i-a împărțiți în grupe de lucru: 3 grupe a câte 5 copiii. Sunt 5 români, 3 italieni și 7 ruşi. I-au pus să facă 8 întrebări în care să folosească condiționala a doua, apoi au ascultat melodia lui Beyonce – If  I were a boy. Ora s-a încheiat cu o sesiune de conversație.

27 tabara internationala

24 tabere in strainatate

25 tabere anglia

Teacher Harry i-a pus într-un cerc și au jucat un joculeț cu întrebări generale. Au lucrat și pe baza a două fișe în care trebuiau să descrie imaginile vizualizate. Au fost atât exerciții individuale, cât și pe echipe.

După cursuri, ne-am îndreptat spre cină, care a constat din: mâncare chinezească cu carne de porc, pateuri cu feta şi spanac, cartofi cu mazăre şi caşcaval cedar, porumb, orez, prăjitură cu ciocolată.

La ora 19:30 au început activitățile de seara. Gabriel, Cristi, Clea și Ciprian au ales să participe la miniolimpics, iar Cristina şi Mihai au ajuns la 19:45 tocmai la timp pentru film. „Alice în țara minunilor” ne-a minunat în această seară. 🙂

28 tabere anglia

29 tabere internationale

De abia aşteptăm ziua de mâine, când vom merge într-o excursie de jumătate de zi în Canterbury, oraş istoric, patrimoniu mondial UNESCO!