Tabără Internațională Anglia | Ziua 11

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

Ziua 11 – Dacă e miercuri, e excursie în Canterbury!

Astăzi am avut la mic dejun: cârnăciori (de porc, de pui sau vegetarieni), fasole, cartofi, cereale cu lapte, gem, cacao sau ceai.

La ora 09:30 a avut loc întâlnirea tuturor elevilor care participau la excursia din Canterbury, unde urma să fim însoțiti de şapte angajați ai centrului Grosvenor Hall. Am călătorit cu un autocar plin de elevi ce aşteptau cu nerăbdare să descopere oraşul. Vremea era de partea noastră, soarele strălucind pe cerul senin.

1 - tabara internationala pentru elevi

După o călătorie de aproximativ 30 de minute, am ajuns la destinație. Situat de-a lungul râului Stour, Canterbury este un oraş istoric, parte a patrimoniului mondial UNESCO. Aici ne-am plimbat pe fermecătoarele străduțe înguste, cu magazine și restaurante cochete. Canterbury este o importantă destinație turistică, fiind considerat unul dintre cele mai vizitate oraşe din Marea Britanie. Cel mai important obiectiv turistic din oraş este Catedrala, fiind una dintre cele mai vechi structuri creştine din Anglia, construcția sa începând în anul 1070. În Catedrală am petrecut şi noi mai bine de 30 de minute, copiii fiind impresionați de arhitectura clădirii.

8 - tabere internationale pentru elevi

9 - tabere internationale de limba engleza

10 - tabere internationale in strainatate

13 - tabere de limba engleza

14 - tabara de limba engleza

15 - tabara anglia

17 - tabere in strainatate

18 - tabara in strainatate

19 - tabara kent

20 - tabere kent

Am avut apoi timp liber pentru a cumpăra suveniruri şi a mai explora oraşul pe jos.

2 - tabara internatioanala de limba engleza

3 - tabara internationala anglia

4 - tabara internationala in strainatate

5 - tabara internationala copii

6 - tabara in strainatate

7 - tabere in strainatate

21 - tabara internationala

22 - tabere internationale

23 - tabere anglia

24 - tabara anglia

Bineînțeles, copiii ar fi dorit să petreacă mai mult timp aici, însă trebuia să ne întoarcem în campus. Am ajuns la timp pentru prânz, unde ne-a fost servit orez, paste, porumb, pulpă de pui, iar la desert iaurt de vanilie.

Au urmat cele trei ore de cursuri de limba engleză, iar Mihai a fost mutat în grupa profesoarei Rhiannon.

27 - tabara engleza anglia 26 - tabere engleza anglia

La ora 18:20 ne-am îndreptat spre cantină pentru cină, şi din fericire nu a trebuit să aşteptăm mult pentru a intra. Supă, gulaş de vită, paste cu roşii şi mirodenii, cartofi cu caşcaval şi fasole, iar la desert înghețată de vanilie.

Deoarece elevii mi-au spus că ar mai dori să meargă încă o dată la piscină, am discutat la biroul de activități includerea unei sesiuni în programul nostru din această săptămână. Singura disponibilitate era pentru sâmbătă seara, când noi aveam programată discoteca. Astfel, am supus la vot în rândul copiilor ce activitate ar prefera şi s-a decis că vom merge la piscină.

La activitatea de seară de astăzi am urmărit filmul „The Mysterious Island”, o adaptare după faimoasa carte omonimă a autorului Jules Verne.