Tabără internațională pentru elevi în Anglia | Ziua 5

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

Ziua 5 – Activități pline de adrenalină şi exersarea limbii engleze

În această dimineață, după mic dejun, am luat parte la ceea ce copiii au numit „cea mai mişto activitate din tabără”: 3G swing. În această activitate elevii au parte de multă adrenalină, lucru în echipă, şi se bazează pe încredere şi comunicare.

tabara internationala engleza (2)

tabere internationale lb engleza

tabara internationala

La începutul sesiunii, elevii au putut folosi crema cu protecție solară care este disponibilă pe teren, iar apoi a urmat instruirea şi îmbrăcarea cu echipament de protecție. Au participat pe perechi, iar în timp ce doi elevi erau în leagăn, ceilalți elevi lucrau în echipă pentru a îi ridica cât mai sus.

tabara internationala elevi

tabara in anglia copiii

Echipele de pe leagăn alegeau dacă doreau să urce până la steagul albastru, cel galben sau cel roşu (care era cel mai sus). Toți elevii au ales steagul roşu :).

tabere internationale

Odată ajunşi sus, trebuiau să tragă deodată de o sfoară roşie pentru a putea elibera leagănul. Au strigat de emoție şi bucurie, dar cu siguranță s-au distrat copios. Au fost atât de încântați, încât fiecare echipă a ales să se dea de două ori.

tabere limba engleza

tabara internationala anglia

tabere anglia engleza

tabere internationale anglia

tabara internationala anglia (2)

A urmat apoi sesiunea de piscină, primul lucru după ce s-au schimbat fiind instructajul. Apoi au intrat pe rând în apă şi au dat un mic test pentru a li se stabili nivelul – elevii care nu erau prea pricepuți au rămas în partea mai puțin adâncă a piscinei, iar cei mai buni au putut înota şi în partea mai adâncă.

1 tabara internationala anglia

7 tabara internationala anglia

2 tabara in strainatate anglia

3 tabere internationale anglia

Din fericire, jocul de polo s-a desfăşurat în partea unde aveau voie toți elevii,  astfel putând participa cât mai mulți.

5 tabara anglia

6 tabara interanationala anglia

La fel ca înainte de fiecare sesiune de cursuri, profesorul James a venit în curte pentru a îi întâmpina pe elevii mai mici care fac cursurile de limba engleză cu el.

tabere internationale profesori englezi

La lecțiile de limba engleză, copiii au fost duşi în sala de calculatoare şi una dintre compunerile pe care le-au scris a fost despre diverese țări: Turcia, Statele Unite ale Americii, Arabia Saudită. Au putut căuta pe internet informații interesante despre aceste țări, informații pe care le-au transcris mai apoi pe o foaie de hârtie sau în caietul propriu de lucru.

tabara interanationala

tabara interantionala anglia

tabere interanationale anglia

tabere interantionale

tabere internationala anglia elevi

În timp ce elevii erau la curs, a sosit în campus şi noul elev din grup – Ciprian, care a fost primit cu brațele deschise şi s-a integrat imediat.

tabara internationala engleza

După cină, ne-am îndreptat spre teren pentru a găsi colegii din grupele noastre şi apoi am plecat împreună spre sala de cinema: în această seară a fost seară de film. Copiii au avut de ales între trei filme: Harry Potter, Skyfall şi Mistery Island. A fost votat filmul Skyfall cu binecunoscutul James Bond, însă la scurt timp după începerea filmului am fost deranjați de elevii italieni care deveniseră foarte gălăgioşi. Astfel, aceştia au fost rugați să părăsească sala de cinema şi noi am putut viziona filmul în linişte. Poate fără să îşi dea seama, elevii exersau şi acum limba engleză, deoarece filmul avea subtitrări în limba engleză. Fimul s-a încheiat în jurul orei 22 şi toți elevii s-au indreptat somnoroşi spre camere.

tabara internationala anglia kent

tabara internatioanala in limba engleza

Reveniți şi mâine pentru a vedea ce activități interesante li s-au mai pregătit copiilor în tabăra de limba engleză din Kent, Anglia!

« În cea de-a patra zi: Am vizitat castelul Leeds!
În ziua 6, unii elevi au terminat cursurile și cu toții s-au distrat în campus! »