Tabere Internaționale Anglia | Ziua 13

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

Ziua 13 – Ceremonia de absolvire a cursurilor

Vineri a fost o nouă zi plină, cu două activități interesante (nightline şi abseiling), cursuri de limba engleză, ceremonie de absolvire şi seară film.

Aceasta urma să fie aruncată cât mai departe, iar echipa adversă trebuia să o găsească. Partea interesantă a fost faptul că elevii care căutau comoara erau legați la ochi şi primeau indicații în limba engleză de la ceilalți colegi din echipă. Gabi a fost cel legat la ochi și, sub atenta îndrumare a colegilor, a găsit comoara în 15 secunde. Lucrul în echipa și-a spus cuvântul și la această probă.

1 - tabere internationale

2 - tabara internationala

3 - tabere internationale in strainatate

4 - tabara internationala in strainatate

Apoi au continuat în șir indian și legați la ochi până la proba următoare. Au avut de parcurs un traseu cu diverse capcane, ținându-se de elevii din fața lor, iar toți copiii s-au descurcat excelent. Pe tot parcursul traseului au primit indicații de la instructori.

6 - tabara internationala in anglia

7 - tabere internationale marea britanie

8 - tabara internationala marea britanie

10 - tabara internationala limba engleza

11 - tabara limba engleza anglia

12 - tabere limba engleza anglia

13 - tabere internationala de limba engleza

14 - tabara internationala de limba engleza

16 - tabere anglia pentru copii

17 - tabara in strainatate

18 - tabere in strainatate

19 - tabara engleza pentru copii

20 - tabere engleza pentru copii

21 - tabere internationale pentru copii

22 - tabara internationala pentru copii

La ora 11 ne-am îndreptat spre a doua activitate: abseiling (coboarâre în rapel). Ca de obicei, activitatea a început cu prezentarea măsurilor de siguranță şi cu echiparea corespunzătoare cu echipament de protecție. Copiii au fost foarte curajoşi şi au coborât fără probleme, unii dintre ei fiind atât de încântaşi încât au coborat de 5 – 6 ori.

24 - tabara anglia cu activitati

25 - tabere anglia

26 - tabere anglia cu activitati

27 - tabara engleza in strainatate

Cu zâmbetul pe buze după încă o sesiune interesantă de activități, ne-am îndreptat spre cantină pentru prânz. Am avut fish fingers la cuptor sau cod de Alaska, quesadilla cu legume şi caşcaval, cartofi la cuptor cu mazăre şi caşcaval şi cartofi prăjiți.

La orele de engleză s-au creat echipe de lucru, care mai de care cu nume mai interesante (flame bunnies, kitten fist și magic unicon). Fiecare echipă a avut de rezolvat diverse taskuri, la final desemnându-se echipa câștigătoare: magic unicorn.

La ora 17:30 ne-am îndreptat emoționați spre sala de cinema, unde urma să aibă loc ceremonia de absolvire şi înmânarea diplomelor. Sala era plină, iar toți copiii au primit certificatul de curs, care atestă urmarea cursului de limba engleză în centrele Kingswood. Totodată, fiecare elev a primit o analiză detaliată pe secțiunile: citit, scris, vorbit, ascultare, vocabular, gramatică şi pronunție, împreună cu un feedback din partea profesorului, ce prezintă evoluția de la cursuri. Bineînțeles, elevii vor lua acasă şi materialele de studiu primite aici.

28 - tabere engleza in strainatate

29 - tabara internationala pentru elevi

30 - tabere internationale pentru elevi

15 - tabara anglia pentru copii

31 - tabara engleza si activitati

După cină, am participat la activitatea de seară, unde copiii au ales să urmărească îndrăgitul film de animație „Happy Feet”, din nou cu subtitrări în limba engleză.

32 - tabere engleza si activitati

Seara toată lumea a făcut duş şi am mers mai devreme la culcare – mâine plecăm dis de dimineață în excursie în Brighton, binecunoscuta stațiune de pe malul mării.