Tabere Internaționale Anglia | Ziua 15

Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 27
Jul 28
Jul 26
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02

Ziua 15 – Întoarcerea acasă

Duminică ne-am trezit la ora 7:30 pentru a ne pregăti pentru mic dejun şi a împacheta ultimele bagaje. La mic dejun am avut: cârnați de pui, de porc sau vegtarieni, fasole, cartofi, cereale cu lapte, gem, ceai sau ciocolată caldă, iar la desert milkshake de banane. Ne-am îndreptat apoi spre camere pentru a lua bagajele și a preda cheia.

Până a venit mașina de transfer copiii s-au jucat cu mingea. Mihai a întâmpinat mici dificultăți cu trolerul, însă ne-a sărit în ajutor Ben şi problemele erau rezolvate :).

1 - tabere internationale

2 - tabara internationala

3 - tabara internationala anglia

4 - tabere internationale anglia

5 - tabara internationala in strainatate

La ora 10 ne aflam deja în mașină, pregătiți de transferul spre aeroport. Pe drum nu am avut incidente, copiii au dormit şi s-au antrenat cu diverse joculețe.

8 - tabara engleza in strainatate

7 - tabere internationale pentru copii

6 - tabara internationala pentru copii

La ora 11:30 am ajuns la aeroport, ceea ce ne-a oferit timp suficiet pentru check in, controlul de securitate şi ultimele cumpărături. Apoi am mâncat şi ne-am îndreptat spre poarta de îmbarcare.

9 - tabere engleza in strainatate

10 - tabara limba engleza anglia

11 - tabere limba engleza anglia

Deşi ne-am urcat la timp în avion, a trebuit să aşteptăm permisiunea de decolare mai bine de 40 de minute. Din fericire, zborul a fost liniştit, fără turbulențe.

12 - tabere pentru copii in anglia

Am aterizat la Bucureşti cu întârziere, iar în timp ce ne aşteptam bagajele îi puteam vedea deja pe părinții care ne aşteptau după porți.

Reîntâlnirea cu familia a fost emoționantă pentru toată lumea. Totuşi, copiii nu au plecat până nu am mai făcut câteva poze de grup şi şi-au promis că se vor reîntâlni anul viitor pentru o nouă tabără în străinătate.

13 - tabere in strainatate

14 - tabere engleza