Urmăriți Tabăra Internațională din Anglia – Ashford, Kent 2016

Tabăra în Anglia organizată între 31 iulie și 14 august poate să fie urmărită zilnic accesând jurnalul de tabără! Cursuri de engleză, zeci de activități, excursii excelente și noi prieteni în tabăra de limba engleză și aventură! Pe toate le veți trăi alături de elevi vizitând zilnic jurnalul acestei tabere!

Aug 14

Tabără Engleză Anglia – Ziua 15

Day 15 – Goodbye England – Salut România

“Mai putem sta o săptămână în tabără?”, „Poate nu ajunge mașina la timp pentru a ne duce la aeroport… „, „Imi va fi foarte dor de colegii de aici!”,” Acum ar trebui să mergem la linii în loc să plecăm!”. Așa ne-am început dimineața în tabăra din Kent!

Citeste mai mult
Aug 13

Tabără Engleză Anglia – Ziua 14

Day 14 – A Day in Cambridge

Ne place mult să ne distrăm în vacanță, însă ne dorim să descoperim și locuri unice unde unii dintre noi s-ar putea să ajungă într-o zi să studieze. De aceea, ultima zi din tabăra de engleză din Kent a fost cireașa de pe tort: vizita în orașul Cambridge.

Citeste mai mult
Aug 12

Tabără Engleză Anglia – Ziua 13

Ziua 13 – Acordarea diplomelor de absolvire a cursurilor de engleză

Dacă e vineri, în tabăra din Kent e distracție, program de voie și ultimele cursuri. E Friday Fun Day!

Citeste mai mult
Aug 11

Tabără Engleză Anglia – Ziua 12

Ziua 12 – Cine se trezește de dimineață, departe ajunge

Eheee, nu e chiar așa cum zice zicala! În fiecare dimineață am reușit să ne trezim conform programului, însă astăzi ne-am întrecut pe noi! La 1:30 noaptea, la foc automat, am tras ce am apucat peste pijamale și într-un minut eram toți aliniați în curte: alarmă de incendiu în clădirea noastră!

Citeste mai mult
Aug 10

Tabără Engleză Anglia – Ziua 11

Ziua 11 – O minunată incursiune în Evul Mediu

Cum am amintit încă de ieri, pentru astăzi era programată excursia la Castelul Dover. Prin urmare, entuziasm de la prima oră pe fețele tuturor! Nu ne-am imaginat însă ce frumos va fi și cât de real ne vom reîntoarce în vremuri îndepărtate, în Evul Mediu și a sa lume a cavalerilor și a domnițelor.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabără Engleză Anglia – Ziua 10

Ziua 10 – O zi de nota 10!

Marți, ne-am legănat la mare înălțime la 3GSwing, ne-am testat abilitățile de cățărători, dar și echilibrul și curajul la High Equilibrium și ne-am verificat și îmbogățit abilitățile de supraviețuire în pădure.

Citeste mai mult
Aug 08

Tabără Engleză Anglia – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână în tabăra din Kent

Nu știm cum trece timpul acasă, dar aici zboară! Se anunța încă de dimineață o zi și o săptămână încărcată, cu noi excursii, noi colegi de alte naționalități (ieri au venit grupuri de elevi din Rusia, englezi, chinezi și italieni) și noi activități. Și wow! Parcă nu suntem în Anglia căci nici azi nu plouă!

Citeste mai mult
Aug 07

Tabără Engleză Anglia – Ziua 8

Ziua 8 – Excursie în Ashford

După mult așteptata și frumoasa excursie din Londra, din ziua anterioară, ne pregătim să explorăm și împrejurimile taberei noastre din Grosvenor Hall, Kent, respectiv orașul Ashford.

Citeste mai mult
Aug 06

Tabără Engleză Anglia – Ziua 7

Ziua 7 – Special Day

Sâmbătă am descoperit Londra: mai întâi printr-o plimbare cu vaporașul pe Tamisa între Tower of London și Westminster Pier, iar apoi la pas prin St. James Park, Trafalgar Square și Covent Garden.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabără Engleză Anglia – Ziua 5

Ziua 5 – Thrillful Thursday

Un pic mai odihniți sau mai obosiți, în funcție de ora la care am adormit, ne-am bucurat, de cum ne-am trezit, de o vreme minunată, un soare cald și aceeași priveliște încântătoare care ne fascinează în fiecare zi.

Citeste mai mult
Aug 05

Tabără Engleză Anglia – Ziua 6

Ziua 6 – Friday Fun Day

Se spune că ziua frumoasă de dimineață se cunoaște! Suntem total de acord! Vremea excelentă cu soare puternic, dar cu o adiere placută de vânt ne-a facut să ne îmbrăcăm repede și să ieșim cu toții din camere.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabără Engleză Anglia – Ziua 4

Ziua 4 – Wonderful Wednesday

Descurcăreți din fire și mereu cu inițiativă, am prelungit somnul cu o jumătate de ora întrucât putem merge acum la masă la 7:45. Așadar, ne-am trezit la 7:15, ne-am îmbrăcat cât de repede am putut și am respectat toți ora stabilită.

Citeste mai mult
Aug 02

Tabără Engleză Anglia – Ziua 3

Ziua 3: Terrific Tuesday

Oboseala acumulată în timpul zilei de luni s-a resimțit întrucât ne-a fost mai greu să ne trezim la 6:45, însă am reușit să fim punctuali și la 7:15 eram toți la locul de întâlnire.

Citeste mai mult
Aug 01

Tabără Engleză Anglia – Ziua 2

Ziua 2: Marvellous Monday

Deși nu credeam că ne va fi ușor să ne trezim atât de devreme, toți am fost gata la 7.10!! Nimeni nu a întârziat o secundă deoarece eram curioși să aflăm activitățile din această zi. Vremea frumoasă, priveliștea minunată, dar mai ales veselia tuturor celor din jurul nostru ne asigurau că vom avea o zi minunată în tabăra din Kingswood.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabără Engleză Anglia – Ziua 1

Ziua 1: A început tabăra din Anglia

3, 2, 1…. Uraaaa!!! A sosit în sfârșit ziua pe care am așteptat-o cu nerăbdare încă din clipa în care am aflat de tabăra de vară din Kent. Iar pentru că ne plac jocurile de cuvinte, iată câteva dintre motivele pentru care am ales această tabără...

Citeste mai mult