Tabără Engleză Anglia – Ziua 10

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 10 – O zi de nota 10!

Când avem multe de făcut, de cele mai multe ori avem senzația că după ce trece ziua de marți parcă începe numărătoarea inversă spre weekend și ne întrebăm dacă avem timp să facem câte ne-am propus într-o săptămână. Așa am simțit și astăzi uitându-ne la programul de activități alocate pentru ziua de marți și restul săptămânii.

9 - tabara in strainatate pentru elevi

8-tabere-internationale-in-strainatate

Pentru că mâine și sâmbătă mergem în excursie, ne calculăm de la prima oră la ce activități ne mai putem întrece astăzi. Ne-am legănat la mare înălțime la 3GSwing (am încercat și varianta legați la ochi ca să trăim senzații mai tari), ne-am testat abilitățile de cățărători, dar și echilibrul și curajul (sau răul de înălțime 🙂 ) la High Equilibrium și ne-am verificat și îmbogățit abilitățile de supraviețuire în pădure (am învățat să aprindem focul cu cremene și nu ne-am lăsat până nu am reușit).

11 - tabara engleza in strainatate

6-tabara-internationala-anglia

13-tabara-in-strainatate-pentru-copii

4-tabere-anglia

5-tabara-engleza-anglia

În timp ce unele grupe participau la activitățile de mai sus, în aer liber, alții s-au răcorit la bazin, la cursul de înot, la un meci de polo. Tot la sport, tot campusul, s-a întrecut seara la miniolimpiadă, spiritul olimpic ajungând de la Rio până la noi și am jucat volei, fotbal și atletism.

3-tabara-anglia

Să nu uităm însă de cursuri! Multe activități și proiecte noi (video, concurs de proiecte, dezbateri pe diverse teme). În timp ce unii au discutat despre diferențe și asemănări dintre România și Rusia, alții au vorbit în engleză despre visurile lor (My Biggest Dream). Ne-am făcut deja remarcați la cursuri și ne-am simțit foarte bine în compania și sub îndrumarea noilor profesori!

10 - tabere in strainatate pentru elevi

7 - tabara limba engleza anglia

12 - tabere engleza anglia

Poate va întrebați dacă am mai avut timp să mâncăm azi?! Desigur!

La micul dejun a mirosit din nou a cârnăciori și a crochete de cartofi, deci meniu tipic englezesc :).

1-tabara-in-strainatate

La prânz a fost ospăț cu cartofi pai, bacon, hamburger, lipie de umplut cu pastă de ton și porumb dulce sau cu șuncă/cașcaval și supă cremă de conopidă. Merele și mandarinele și azi la locul lor, ne așteptau în lădița de lângă tejghea. La cină, bucătarii s-au întrecut pe sine și am putut gusta mâncare turcească (chifteluțe turcești în sos de tomate) cu paste sau brocoli. Nu au lipsit cartofii copți și sălățele de crudități.

2-tabere-in-strainatate

De la englezi am învățat că totul, dar totul, este ”Fabulous”, ”Fantastic”, ”Brilliant” :). Cu această atitudine pozitivă ne-am încheiat și noi ziua, bucuroși pentru excursia care ne așteaptă mâine.

Găsiți toate pozele din a zecea zi a acestei tabere internaționale accesând următorul link: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016 – partea 2.