Tabără Engleză Anglia – Ziua 12

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 12 – Cine se trezește de dimineață, departe ajunge

Eheee, nu e chiar așa cum zice zicala! În fiecare dimineață am reușit să ne trezim conform programului, însă astăzi ne-am întrecut pe noi! La 1:30 noaptea, la foc automat, ne-am îmbrăcat în grabă și într-un minut eram toți aliniați în curte: alarmă de incendiu în clădirea noastră! Doar un exercițiu de rutină ca să știm ce ar trebui să facem în cazul în care un incendiu ar izbucni. În pijamale sau cu ce am reușit să punem pe noi în toiul nopții, unii înveliți în pătură, iar alții zgribuliți puțin de frig, unii calmi și ok cu exercițiul, alții buimaci de somn și morocănoși, cu toții am trăit și experiența acestui tip de exercițiu. A fost noaptea alarmelor și în alte clădiri și astfel, când noi ne bucuram deja de căldura patului, ceilalți copii din campus se înghesuiau pe ușă afară.

1 - tabara engleza anglia

La micul dejun nu mai aveam aceeași energie ca în celelalte dimineți, am mers mai greoi spre cantină, dar meniul ne-a învigorat în cele din urmă: cornuri proaspete cu unt și ciocolată, șuncă, cașcaval și pâine prăjită cu unt, cereale și iaurt dulce, ciocolată caldă.

2-tabere-engleza-anglia

A început deja numărătoarea inversă până când plecăm acasă și astăzi a fost de fapt ultima zi a activităților sportive în aer liber programate pentru această tabără. Copiii au încercat astfel să participe încă o dată la cât mai multe dintre acestea: tras cu arcul, bushcrafting (cum să aprindem un foc în pădure fără chibrituri, ci folosind doar ceea ce ne oferă natura), înot, tiroliană și bineînțeles cursuri de engleză.

12-tabere-internationale-anglia

3 - tabara-internationala-anglia

4-tabara-in-strainatate

5-tabere-in-strainatate

6-tabara-limba-engleza-in-strainatate

8 - tabara engleza in straintate

După 2 săptămâni de stat în tabără, cu siguranță ne-am îmbunătățit cunoștințele de engleză, atât în cadrul orelor de curs, alături de profesori vorbitori nativi, cât și prin interacțiunea cu atât de mulți copii din tabără, de diverse naționalități și cu diverse accente: francezi, arabi, ruși, chinezi, italieni. Mâine vor fi ultimele cursuri de limba engleză și suntem convinși ca i-am impresionat pe profesori cu nivelul avansat al cunoștințelor noastre de limba engleză. Astăzi am avut ore de engleză și în aer liber, pe iarbă și relaxant întrucât a fost cald și soare :).

7 - tabere limba engleza in strainatate

Nu știm cât va arată cântarul când vom ajunge acasă, dar la prânz azi am mâncat orez cu curry și sos cu pui sau sos vegetarian, lipie cu ton, porumb dulce și maioneză, supă cremă de brocoli și crutoane. La cină meniul cu supă cremă de roșii, cartofi fierți și carne de vită cu sos nu a fost neapărat pe placul tuturor și astfel, pentru că mai rămăsese loc, unii au comandat pizzaaaaaa :).

Activitățile de seară ne-au verificat și pus la încercare dexteritatea și ambiția de a reuși prin diverse jocuri cu farfurii de plastic pe care trebuia să le învârtim cât mai mult pe un băț sau să rotim o rolă de plastic pe o sfoară. Ne-am jucat și bingo în speranța că vom fi câștigători și vom primi cât mai multe bezele.

9 - tabere engleza in strainatate

14 - tabara pentru copii in strainatate

13 - tabere pentru copii in strainatate

11 - tabere internationale

10 - tabara internationala

Mergem la culcare cu gândul că mâine va fi ziua de distracție (Friday Fun Day) și vom primi și diplomele de absolvire a cursurilor de engleză. Yessssss!

Găsiți toate pozele din ziua 12 a taberei din Kent accesând linkul: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016 – partea 2.