Tabără Engleză Anglia – Ziua 13

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 13 – Acordarea diplomelor de absolvire a cursurilor de engleză

Dacă e vineri, în tabăra din Kent e distracție, program de voie și ultimele cursuri. E Friday Fun Day!

Ne-am trezit de dimineață cu gândul că vom avea un program lejer, ceea ce poate fi chiar revigorant. De asemenea, știam că astăzi vom primi și diplomele de absolvire a cursurilor de engleză și eram nerăbdători să aflăm cum au apreciat profesorii participarea și implicarea noastră la cursuri.

2-tabere-in-strainatate

1-tabara-in-strainatate

După micul dejun, o parte dintre noi a avut ocazia să participe pentru ultima dată în această tabără la activitățile preferate din parcul de aventuri. S-au întrecut din nou la cățărări și sărituri și cu greu s-au despărțit de parcul de aventuri, pe care cu siguranță și-ar dori să îl aibă în continuare și acasă. Vremea a ținut cu noi astăzi parcă mai mult decât în toată săptămâna, fiind foarte cald ceea ce ne-a îndemnat să plecăm și la o plimbare prin parcul din apropierea taberei.

19 - tabere engleza

Distracția s-a mutat apoi în sala de jocuri pe care am descoperit-o în cadrul cinematografului, unde tare mult ne-am fi dorit să vizionăm un film dacă timpul ne-ar fi permis. Aici am dat buzna la înghețată englezească și la diversele jocuri pe aparate, jocuri care ne-au relaxat, distrat, dar și antrenat spiritul de competiție: ne-am întrecut la curse de mașini, airhockey și „pescuit” de jucării de pluș în speranța câștigării unui smartphone sau camere video. După atâtea jocuri, parcă ni s-a făcut foame și atunci am vrut să testăm și KFC-ul din Anglia. Concluzie: cel din România este mult mai bun!

3-tabara-anglia

4-tabere-anglia

Revenind în campus, ne-am pregătit și pentru ultimele 3 ore de cursuri din această tabără.

De-a lungul celor 2 săptămâni, în funcție de nivelul personal de cunoștințe de engleză, am rezolvat diferite tipuri de exerciții de gramatică și vocabular, de pronunție, de înțelegere a unui text citit, de ascultare, iar în cadrul orelor de conversație am abordat teme variate precum: prietenie și colegialitate, estimări despre viitor, activități preferate în timpul liber, călătorie în jurul lumii, diferențe și asemănări culturale între diferite naționalități, teste de cultură generală, relatarea unei istorisiri, sporturi preferate și multe altele.

Din ceea ce ne-au spus elevii, preferatele lor au fost proiectele, acestea presupunând muncă în echipă, creativitate și multă conversație, cum ar fi: redactarea unei povești, crearea unui scenariu de film și chiar filmarea acestuia, protagoniștii lui fiind chiar elevii.

20 - tabara engleza anglia

9-tabara-internationala-anglia

A venit și momentul așteptat de toți și anume înmânarea diplomelor de absolvire a cursurilor de engleză. Deși așteptasem cu nerăbdare acest moment de final, recunoaștem că nu ne-a fost ușor să ne despărțim de profesorii noștri , dar mai ales de colegii de grupă cu care ne-am împrietenit și cu siguranță vom ține legătura. Profesorii ne-au felicitat pentru prestația în cadrul orelor și ne-au mărturisit că le-a făcut plăcere să ne învețe engleză și că ne așteaptă și anul viitor.

5-tabere-engleza-anglia

18-tabara-engleza

6-tabara-engleza-anglia

7-tabara-limba-engleza-anglia

8-tabere-limba-engleza-anglia

10-tabara-engleza-in-strainatate

12-tabere-engleza-in-strainatate

13-tabara-anglia-pentru-copii

14-tabere-anglia-pentru-copii

15-cursuri-engleza-anglia

16-tabara-internatioanala-in-strainatate

17-tabere-internationale-in-strainatate

Suntem oficial cei mai buni la engleză! Proaspeți absolvenți! FANTASTIC!

Seara a fost una liniștită, pe care am petrecut-o cu ceilalți elevi internaționali. Mâine ne așteaptă o nouă zi plină: mergem în excursie în Cambridge! De abia așteptăm!

Găsiți toate pozele din ziua 13 a taberei din Kent accesând linkul: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016 – partea 2.