Tabără Engleză Anglia – Ziua 2

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 2 – Marvellous Monday

Deși nu credeam că ne va fi ușor să ne trezim atât de devreme, toți am fost gata la 7.10!! Nimeni nu a întârziat o secundă deoarece eram curioși să aflăm activitățile din această zi. Vremea frumoasă, priveliștea minunată, dar mai ales veselia tuturor celor din jurul nostru ne asigurau că vom avea o zi minunată în tabăra din Kingswood.

Am savurat micul dejun (sandwich cu șuncă/cașcaval, unt, tot felul de produse de patiserie, cereale, lapte, gem, cacao) făcând planuri împreună.

1 - tabara in strainatate

2 - tabere in strainatate

La 9.30 ne-am întâlnit instructorii și am fost repartizați în grupe pentru verificarea cunoștințelor de limba engleză. Pentru a stabili cât mai exact nivelul copiilor, testul a presupus rezolvarea unor grile împărțite în 3 secțiuni a câte 13 întrebări fiecare, redactarea unei compuneri având la alegere una dintre cele 3 teme propuse (descrierea orașului în care locuim, petrecerea timpului liber sau ultima vacanță) și un interviu de aproximativ 5 minute. Keith, unul dintre profesorii de limba engleză, ne-a permis să-i fotografiem pe copii în clasă, pregătindu-se intens pentru test. Întrebarea „Cum a fost testul?” a avut un singur răspuns „SIMPLU”.

10 - tabere anglia

11 - tabara internationala anglia

În timp ce toți colegii lui Patrik încercau să-i impresioneze pe profesorii englezi, el se bucura de activități precum Aerial Runway și Swing. Însă imediat după prânz (supă-cremă de ciuperci, burger de vită cu șuncă și cașcaval pe care l-am numit „big king burger”, burger vegetarian, ton, cartofi prăjiți, mazăre, salate, fructe), rolurile s-au inversat, și toți cei 8 colegi s-au distrat participând la activități precum Abseiling, Team Challenge, Jacob’s Ladder.

3 - tabara engleza

4 - tabere engleza

5 - tabara engleza in strainatate
15 - tabara de vara anglia

6 - tabere engleza in strainatate

7 - tabara engleza anglia

12 - tabere internationale anglia

13 - tabere pentru copii in strainatate

14 - tabara pentru copii in strainatate

16 - tabere de vara anglia

Deși frânți de oboseală, am alergat la cantină întrucât după atâta efort depus era nevoie de o cină bună (supă de praz, plăcintă cu carne de vită, cartof copt cu fasole, tocăniță mediteraneană, salate, gogoși, fructe). Deoarece vroiam să mai petrecem timp cu noii prieteni cu care stătusem întreaga zi, am luat cina împreună și ne-am împărtășit impresiile.

Când toți credeau că fac duș și se retrag în camere la odihnă, le-am reamintit că la 7.20 urmează activitatea de seară. Cum altfel se putea încheia mai frumos această minunată zi de luni decât strânși toți în jurul focului de tabără, amintindu-ne tot ceea ce s-a petrecut pe parcursul zilei? Am povestit ce am povestit, apoi ne-am îndreptat către camere gândindu-ne la ziua următoare.

8 - tabere engleza anglia

9 - tabara anglia

Lupta cu Moș Ene am pierdut-o imediat!! KO în secunda 2!!

Găsiți toate pozele din a doua zi a acestei tabere internaționale: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016.