Tabără Engleză Anglia – Ziua 3

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 3 – Terrific Tuesday

Oboseala acumulată în timpul zilei de luni s-a resimțit întrucât ne-a fost mai greu să ne trezim la 6:45, însă am reușit să fim punctuali și la 7:15 eram toți la locul de întâlnire. Am fost întâmpinați cu un mic dejun tipic englezesc: cârnăciori de pui/porc/vegetarieni, crochete de cartofi, unt, gem, cereale, fructe. Am ales ceea ce ne-a plăcut fiecăruia și am plecat apoi spre cameră să facem puțină ordine și să ne pregătim pentru cursuri sau activități, ce urmau să înceapă în scurt timp.

1 - tabara engleza anglia

Profesorii de limba engleză din această tabără (Kaisa, Keith, Chris, Michelle) ne așteptau la 9:30, pregătiți pentru primul curs. Am învățat/recapitulat noțiuni de gramatică, am comunicat foarte mult și am făcut proiecte interesante și amuzante.

6 - tabere in strainatate

Așadar, cele 4 ore de engleză au trecut repede. Însă mult mai repede s-a scurs timpul pentru Patrik, George, Cezara și Raul care s-au bucurat de activități precum Power Fan, Archery și High Equilibrium.

10 - tabere internationale anglia

9 - tabara internationala anglia

7 - tabara engleza in strainatate

La prânz, am avut o surpriză plăcută – tortilla cu cașcaval/șuncă/ton și cartofi wedges, deci nimeni nu a mai observat supa de porumb dulce, cartofii în coajă cu diverse umpluturi sau salatele. Totuși, nu am ratat fructele.

5 - tabara in strainatate

După masă ne-am tras sufletul puțin, iar la 2:30 eram gata de bălăceală. Spre nenorocul nostru, ora de înot a fost reprogramată, fiind înlocuită cu jocuri cu mingea în sala de sport. Deși dezamăgiți la început, ne-am distrat totuși și am învățat jocuri noi.

3 - tabara engleza kent

4 - tabere engleza kent

Spre bucuria tuturor, au urmat activități foarte antrenante ce ne-au testat forța și curajul – Jacob’s Ladder și 3G Swing.

8 - tabere engleza in strainatate

IF

IF

Deoarece Patrik, George, Cezara și Raul au avut activități de dimineață, acum a venit rândul lor să ia parte la lecțiile de limba engleză. La cursuri, elevii sunt împărțiți pe diferite grupe de studiu, în funcție de nivelul lor de cunoștințe: Cristiana cu Antonio, Rareș, Mihnea, Iulian, Andrei; Patrik; Sever; Alexandru cu Ioana; George cu Cezara și Raul. Colegii de grupe provin din diverse țări, printre care: Franța, Mexic, Germania, Rusia, Israel, Arabia Saudită, Ucraina.

2 - tabere engleza anglia

Pentru a prinde puțină putere pentru activitatea de seară, la cină am mâncat pulpă de pui cu orez/cartofi wedges, foietaj cu brânză feta și spanac, salate, fructe și am încheiat cu una sau două sau chiar trei înghețate.

11 - tabara limba engleza in strainatate

Cu forțe proaspete am revenit la activitățile de seară unde am avut de ales între a ne epuiza toată energia jucând baschet sau fotbal (activitate aleasă de Iulian, Rareș, Antonio, Sever, Mihnea, Patrik, George) sau a ne relaxa vizionând Harry Potter, film ales prin vot de cei dornici să-l revadă (unii chiar pentru a cincea oară!!!).

12 - tabere limba engleza in strainatate

Imediat dupa încheierea activităților, cei obosiți au mers direct la culcare, iar ceilalți au mai stat un pic de vorbă pentru a le relata și colegilor unele întâmplări amuzante petrecute în timpul zilei. Nu au uitat nici să-și facă planuri pentru excursia de mâine din Canterbury pe care toți o așteptăm cu nerăbdare.

Găsiți toate pozele din a treia zi a acestei tabere internaționale: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016.

« Ziua 2: Marvellous Monday