Tabără Engleză Anglia – Ziua 5

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 5 – Thrillful Thursday

Un pic mai odihniți sau mai obosiți, în funcție de ora la care am adormit, ne-am bucurat, de cum ne-am trezit, de o vreme minunată, un soare cald și aceeași priveliște încântătoare care ne fascinează în fiecare zi.

Având nevoie de putere de concentrare și energie, nu am ratat micul dejun – sandwich cu unt, șuncă, cașcaval, produse de patiserie, porridge, cereale, granola, iaurt, fructe.

1 - tabere internationale

La 9.30, cei mari (Cezara, Patrik, Raul și George) erau deja echipați pentru bălăceală în piscină, iar cei mici (Ioana, Cristiana, Alex, Andrei, Antonio, Iulian, Mihnea, Rareș, Sever) erau în sălile de curs.

2 - tabara internationala

5 - tabara engleza in strainatate

3 - tabara activitati anglia

4 - tabere activitati anglia

După ce ne-au arătat cât de buni înotători sunt, Cezara, Raul și George ne-au dovedit că sunt și foarte curajoși la Power Fan, iar Patrik și-a testat puterea de concentrare, precizia și îndemânarea la Archery.

11 - tabara internationala anglia

13 - tabara in strainatate

15 - tabara engleza in strainatate

14 - tabere in stainatate

Ne-am reîntâlnit toți la prânz, unde am mâncat supă de legume cu noodles, lasagna cu carne de vită sau legume, cartofi noi, amestec de legume, sandwich cu ton și alte ingrediente la alegere, salate, iaurt și fructe.

Dupa amiază, a fost rândul celor mari să-și îmbunătățească engleza participând la cursurile cu profesori nativi și al celor mai mici să se distreze la activități. Spiritul de orientare, cunoștințele de geografie, spiritul de echipă, calitățile atletice i-au ajutat în cadrul activității de Orienteering întrucât aceasta a presupus citirea unei hărți, identificarea unor locuri unde găseau litere, cu care au format apoi cuvintele de pe fișa de lucru.

tabere-engleza-in-strainatate

tabara-limba-engleza-anglia

La 3G Swing ei și-au testat abilitatea de a lucra în echipă și curajul, iar la Abseiling au avut oportunitatea de a admira peisajul înainte de a învăța tehnica necesară coborârii pe coardă.

7 - tabara engleza anglia

8 - tabere engleza anglia

10 - tabere engleza anglia

12 - tabere internationale anglia

După terminarea cursurilor și a activităților, am luat cina (supă de roșii, carne de porc cu sos dulce-acrișor, legume orientale cu sos dulce-acrișor, orez, conopidă, cartofi în coajă cu fasole și cașcaval, salate, iaurt, fructe, înghețată) și pentru că mai aveam puțin timp liber, am jucat fotbal cu prietenii.

Pentru activitatea de seară, instructorii ne-au invitat la discotecă sau la karaoke. Așadar, am avut ocazia să ne arătăm talentele de dansatori și de cântăreți. Instructorii ne-au învățat dansuri noi sau ne-au lăsat să alegem cântecele preferate pentru a le cânta împreună cu prietenii.

16 - tabere engleza in strainatate

Cu greu am intrat în camere după o zi așa de frumoasă deoarece am fi vrut să mai petrecem timp alături de noii noștri prieteni, dar cu siguranță vom continua discuțiile noastre mâine, cu forțe proaspete după un somn liniștit.

Găsiți toate pozele din a cincea zi a acestei tabere internaționale accesând următorul link: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016.