Tabără Engleză Anglia – Ziua 6

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 6 – Friday Fun Day

Se spune că ziua frumoasă de dimineață se cunoaște! Suntem total de acord! Vremea excelentă cu soare puternic, dar cu o adiere placută de vânt ne-a facut să ne îmbrăcăm repede și să ieșim cu toții din camere. Am mâncat micul dejun cât de repede am putut pentru că ne făceam planuri de joacă în această superbă zi de vară. Imediat dupa masă (cârnați de porc, pui sau vegetarieni, omletă, fasole, porridge, cereale, granola, iaurt, lapte, cacao, miere, gem, fructe), ne-am antrenat puțin jucând fotbal pentru a fi în formă maximă la cursuri.

IF

IF

3 - tabara engleza anglia

4 - tabere engleza anglia

După cum ne-am obișnuit deja, la 9:30, cei mici am mers în sălile de clasă însoțiți de profesorii noștri, iar cei mari ne-am îndreptat direct către imensa zonă de activități în aer liber. Încălzirea ne-am facut-o jucând volei, apoi a început distracția adevărată.

5 - tabara internationala anglia

Cine a dorit, a trecut pe la body painting. Instructorii s-au dovedit cu adevărat talentați, desenele lor fiind foarte frumoase. Rând pe rând, Cezara, Raul, Patrik și George au încercat să sară cât mai sus în castelul gonflabil și să termine repede cursa cu obstacole. Nu au avut dorința sau curajul de a încerca și pista cu clăbuc pe care se aluneca din viteză pe burtă. Și ca să se răcorească mai bine, a urmat o „bătaie” cu puști cu apă, pahare, baloane cu apă și nimeni nu s-a oprit până ce nu au fost toți uzi până la piele.

IF

IF

În tot acest timp, ceilalți colegi își puneau în evidență creativitatea și cunoștințele de engleză scriind povești sau făcând diverse proiecte. La ora 12:45 cu toții ne-am luat „la revedere” de la colegii din Israel, Mexic și Rusia care urmează să plece din tabără duminică. Am fost alături de ei când și-au primit diplomele de participare și rapoartele scrise de profesorii lor de la cursuri. Odată cu încheierea ceremoniei, ne-am îndreptat către cantină pentru a lua prânzul (supă de conopidă, chilli cu carne de vită sau legume, orez, salate, fructe, iaurt).

La 2:30 pm, rolurile s-au inversat. Cei mari au mers la cursuri cu zâmbetul pe buze după distracția de dimineață, iar cei mici erau gata de atac. Evident că atracția principală a fost pista cu clăbuc, unde toți au încercat să alunece pe burtă cât mai mult. De asemenea, castelul gonflabil și cursa cu obstacole au fost folosite până ce elevii au rămas fără pic de vlagă. Nu au plecat până ce nu s-au convins că nu mai este nici un loc uscat pe tot corpul lor.

8 - tabere in strainatate

IF

10 - tabere engleza in strainatate

11 - tabara limba engleza in strainatate

12 - tabere limba engleza in strainatate

Obosiți, unii au ațipit puțin înainte de cină și cu siguranță ar fi regretat dacă ar fi ratat-o. Cu mici excepții, ne-am ales fish&chips și prăjitură cu morcovi, restul mâncărurilor trecând aproape neobservate (supă de ceapă cu crutoane, burger vegetarian cu fasole, mazăre, cartofi în coajă cu fasole, salate, iaurt, fructe, jeleu).

Fiind încă foarte frumos afară, unii au plecat la o scurtă plimbare prin campus, alții și-au construit săbii și s-au duelat, alții s-au cățărat în copaci sau au jucat diverse jocuri cu mingea.

La 7:30 pm, toată lumea s-a adunat la locul de întâlnire. Cele două activități de seară, disco și karaoke, au fost bine primite de cei talentați la dans și la cântat. Fiind poate timizi sau considerând că nu avem talent, noi doar i-am admirat pe cei mai curajoși. Întrucât nu vroiam să mergem la culcare încă, l-am rugat pe Tom să jucam aeroball. Dorința ne-a fost repede împlinită! Deoarece pot fi doar 4 jucători la aeroball, Tom a hotărât să ne testeze inteligența, spiritul de atenție și ne-a învățat cuvinte și jocuri noi. Am învățat cum să trecem printr-o foaie de hârtie păstrând marginile intacte, cum să ne eliberăm daca suntem legați de partener, foarte multe ghicitori și jocuri de atenție.

IF

IF Promitem să vă învățăm și pe voi când vom ajunge acasă! Însă mai trebuie să așteptați puțin pentru că mai avem multe lucruri interesante de făcut aici. Mâine avem programată mult așteptata excursie la Londra!

Găsiți toate pozele din a șasea zi a acestei tabere internaționale accesând următorul link: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016.

« Ziua 5: Thrillful Thursday
Ziua 7: Special Day »