Tabără Engleză Anglia – Ziua 9

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 05
Aug 04
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14

Ziua 9 – O nouă săptămână în tabăra din Kent

Nu știm cum trece timpul acasă, dar aici zboară! Se anunța încă de dimineață o zi și o săptămână încărcată, cu noi excursii, noi colegi de alte naționalități (ieri au venit grupuri de elevi din Rusia, Anglia, China și Italia) și noi activități. Și wow! Parcă nu suntem în Anglia căci nici azi nu plouă!

Ca de obicei, ne grăbim la micul dejun deoarece la ora 9.30 trebuie să fim aliniați în curte pentru a face prezența, iar astăzi ne sunt comunicate noile grupe în care vom participa la cursuri și la activități săptămâna aceasta. De la micul dejun tipic englezesc astăzi au lipsit cârnăciorii, dar nu a fost cu supărare, căci ne-am îndulcit cu croissante cu unt și cu ciocolată (pain aux chocolate), iaurt dulce cu cereale, porridge cu sirop de arțar sau miere și am mai luat și câte o felie de pâine prăjită cu șuncă și/sau brânză.

1 - tabara anglia

Pe locuri, fiți gata, start! Începem o nouă serie de activități, după un orar nou, unii având cursurile de engleză dimineață, iar alții după amiază, la fel și noile activități: 3G Swing, Aerial Runway, Nightline și Leap of Faith (denumiri englezești pentru activitățile din parcul de aventuri). Ce nebunii am făcut și pe unde ne-am cățărat se vede în poze .

În parcul de aventuri e adrenalină la maxim, iar copiilor le place și chiar și cei mai mici dintre ei sunt foarte curajoși, cățărându-se până la punctul cel mai înalt. Vorba lui Sever, ”La naiba, am sărit!!!” (dar zis în engleză ).

10 - tabere engleza in strainatate

La cursurile de engleză am întâmpinat azi colegii noi care au sosit în tabără ieri, iar prima lor lecție a fost testul de limbă. Oricum, noi românii suntem cei mai buni la engleză, după cum spun și se miră profesorii! Yesssss! Comunicăm foarte bine, avem atât un vocabular bogat, cât și o pronunție foarte bună! Aproape vorbitori nativi!

2 - tabere anglia

După o dimineață încărcată de activități și cursuri, fuguța la prânz. Ce avem pregătit pentru azi? Supă cremă de praz, piept de pui cu orez și sos de roșii, falafel la meniul vegetarian, baghete de pâine cu pastă de ton sau șuncă. Salatele și fructele nu lipsesc pentru cei care mai țin încă la dietă.

După prânz, la pauza dintre activități, ne odihnim puțin și apoi ne aliniem din nou pentru a fi numărați de către liderii noștri astfel încât nimeni să nu lipsească. Ne îndreptăm apoi spre parcul de aventuri pentru restul activităților sau spre sălile de curs pentru orele de engleză. Împărțiți în grupe noi, facem tot felul de activități care implică atât comunicare în engleză (instrucțiuni și orientare), cât și exercițiu fizic.

IF

6 - tabere-engleza

3-tabara-in-strainatate

11 - tabara internationala anglia

8 - tabere engleza anglia

9  - tabara engleza in strainate

Seara se încheie cu un foc de tabără, după o cină copioasă: paste cu sos de carne tocată sau sos vegetarian, fasole verde, bruschete cu ulei de măsline și oregano (deși nu foarte obișnuit pentru noi), salate, mandarine, supă cremă de porumb dulce iar la desert câte o gogoașă pufoasă umplută cu gem.

12-tabere-internationale-anglia

Cam atât pentru jurnalul de astăzi. Nu în ultimul rând, Antonio a reușit să își ia azi rămas bun și de la ultimul dinte de lapte :). Hi hi hi ! Nu am fost anunțați că mai are așa ceva la 11 ani, deci ne-am panicat inițial crezând că s-a accidentat. Îl aducem și pe el acasă.

Dar lăsăm pozele să vă spună mai mult și să vă transmită din entuziasmul nostru. Găsiți toate pozele din a noua zi a acestei tabere internaționale accesând următorul link: Facebook Album Tabără Grosvenor Hall 2016 – partea 2.

Ziua 10: O zi de nota 10! »