Tabăra Internațională Qdays Bristol 2017

Între 9 iulie și 22 iulie are loc Tabăra Internațională de limba engleză Qdays din Bristol, Anglia! Zilnic, elevii din această tabără vor avea parte de activități interesante, de prieteni noi și de experiențe minunate. Jurnalul de tabără se publică în fiecare zi și urmărește toată experiența elevilor din tabăra de limba engleză, de la cursuri la activități, excursii și impresiile lor din tabără. Trăiți alături de grupul Qdays o vacanță excelentă în tabăra internațională din Bristol, Anglia. Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 22

Tabără Internațională Anglia – Ziua 14

Ziua 14 – Ultima zi de tabără

Sâmbătă s-a încheiat tabăra de limba engleză din Bristol, Anglia, acolo unde am petrecut două săptămâni de neuitat la cursuri, excursii și activități.

Citeste mai mult
Jul 21

Tabără Internațională Anglia – Ziua 13

Ziua 13 - The last day

'Ultima zi, teacher', îmi repetau copiii azi dimineață în drum spre școală. Da, ultima zi de tabără la școala de limba engleză EF Bristol, ma gândeam și eu cu un pic de regret.

Citeste mai mult
Jul 20

Tabără Internațională Anglia – Ziua 12

Ziua 12 - Testul final, muzeu și excursie cu barca

Ziua a început cu o vreme specific britanică, dar și cu emoțiile specifice legate de testul final pe care copiii l-au susținut în decursul acestei zile.

Citeste mai mult
Jul 19

Tabără Internațională Anglia – Ziua 11

Ziua 11 - Experiențe noi!

După o zi de cursuri și activități distractive, a urmat o vizită la Cabot Circus - unul dintre cele mai mari și impresionante mall-uri din Anglia!

Citeste mai mult
Jul 18

Tabără Internațională Anglia – Ziua 10

Ziua 10 - Cursuri la muzeu

Muzeul de Arta Contemporană, Muzeul de Artă Modernă Arnolfini și Bristol Zoo sunt obiectivele pe care le-am văzut astăzi. O nouă zi interesantă în Bristol.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără Internațională Anglia – Ziua 9

Ziua 9 - Back to school

Luni, după un weekend fabulous pe care l-am petrecut în excursiile din Oxford și Bournemouth, am reînceput cursurile de limba engleză de la ora 8:45.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără Internațională Anglia – Ziua 8

Ziua 8 - Baby, I'm in Bournemouth

Duminică elevii au participat la excursia în îndrăgitul oraș Bournemouth, aflat pe coasta de sud a Angliei. Pier, Pavilion, The Lower Gardens, Oceanarium, Roata sunt doar câteva dintre obiectivele vizitate.

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Internațională Anglia – Ziua 7

Ziua 7 - Baby, I'm in Oxford

Sâmbătă, elevii taberei din Bristol, au participat la excursie în Oxford, iar după-amiaza au petrecut-o la unul dintre cele mai cunoscute palate din Anglia - Blenheim Palace.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără Internațională Anglia – Ziua 6

Ziua 6 - Grafitti, Cursuri, Fish & Chips, Aquarium

Astăzi a fost o zi cu soare, așadar am combinat activități în aer liber cu lecții, o vizită la Aquarium, o plimbare în port și pe întortocheatele străduțe! Seara, ne-am pregătit de excursiile din weekend.

Citeste mai mult
Jul 13

Tabără Internațională Anglia – Ziua 5

Ziua 5 - O zi relaxantă

Ziua de joi a început cu mai multă energie și mai mult avânt decât cele precedente, elevii fiind mai punctuali decât de obicei. Urma o zi de cursuri, excursii și activități de care aveam de gând să ne bucurăm din plin!

Citeste mai mult
Jul 12

Tabără Internațională Anglia – Ziua 4

Day 4 - A Good Day

Miercuri ne-am bucurat de vremea bună, am participat cu spor la cursuri și la activități, iar apoi am mers cu toții într-un tur al artei stradale din Bristol! Am încheiat excursia cu un atelier de graffiti, fiecare plecând cu propriul său suvenir.

Citeste mai mult
Jul 11

Tabără Internațională Anglia – Ziua 3

Ziua 3 – 1st day of classes and British weather...

Marți am început devreme! După micul dejun ne-am dus la cursurile foarte interesante, apoi am explorat puțin orașul și seara am încheiat-o la o petrecere!

Citeste mai mult
Jul 10

Tabără Internațională Anglia – Ziua 2

Ziua 2: Înregistrarea și turul de oraș

Luni am trecut prin procedra de înregistrare și am participat la turul de oraș organizat de către școală. Ne-am cunoscut noii colegi internaționali și ne-am familiarizat cu regulile. Seara s-a încheiat repede, elevii alegând să se odihnească după o zi plină de informații!

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără Internațională Anglia – Ziua 1

Ziua 1 - Prima zi de tabără în Bristol

O zi lungă dar frumoasă, în care am călătorit, ne-am cunoscut noii colegi, ne-am plimbat prin Bristol și ne-am acomodat cu locul în care vom trăi, învăța și unde ne vom distra în următoarele săptămâni

Citeste mai mult