Tabără Internațională Anglia – Ziua 11

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 11 – Experiențe noi!

Ziua a început la fel ca și în celelalte dimineți cu trezitul obișnuit de dimineață, cu deliciosul mic dejun continental, dar și cu împărțirea elevilor spre cursuri sau activități.

Tabere engleza bristol 190717

În prima parte a zilei am însoțit o parte dintre copii spre activități împreună cu André, leader-ul nostru portughez preferat. El, ne-a promis că azi vom avea o dimineață extraordinară pentru că vom face activitatea lui preferată, laser tag. Acesta activitate s-a desfășurat într-o veche secție de pompieri.

Tabara in strainatate anglia 190717

Copii s-au bucurat dar eu am rămas un pic surprinsă pentru că nu știam ce înseamnă această activitate. După ce mi-a fost descrisă activitate cu entuziasm de către copii, sunt întrebată de André dacă vreau și eu să particip. Recunosc că am spus un ‘yes’ cu jumătate de gură, fiindu-mi un pic frică de ceea ce credeam eu că o să urmeze. Au fost împărțiți copiii în 3 grupe: Red, Purple și Blue; au fost îmbrăcați în echipamentele specifice acestui joc și toată lumea a început să coboare într-un labirint întunecos.

Tabara engleza anglia 190717

Tabere in strainatate anglia 190717

Deoarece nu îmi plac spațiile închise și înguste, nu a fost una dintre experiențele mele preferate, dorindu-mi să ies la aer cât se poate de repede. I-am lăsat pe copii să se bucure de această activitate. Ei s-au distrat copios alergând să câștige puncte, dar și să câștige jocul.

Cursurile s-au desfășurat după masa de prânz la aceași oră și în aceleași săli de clasă cu care copii s-au obișnuit deja. Mâine vor susține testul de absolvire a cursului, începând deja să fie emoționați întrebându-mă în ce va consta, cât va dura etc.

Tabere engleza anglia 190717

După orele de limba engleză, am ales să facem o plimbare pe bulevardul principal al orașului – George White Street, care seamănă cu Strada Republicii din Brașov, însă mai lungă și mai plină în magazine, aranjamente florale, dar și oameni. La capătul acestei străzi se află Cabot Circus, unul dintre cele mai mari mall-uri englezești cu un cinema imens, multe magazine și restaurante, dar și un loc rezervat pentru cei pasionați de golf. Mall-ul a fost deschis în anul 2008, în urma unei investiții de 500 de milioane de lire sterline.

Tabara engleza bristol 190717

Tabara cu insotitor anglia 190717

Aici copiii au avut timp liber de o oră în care fiecare a făcut ce-a vrut: unii preferând shopping-ul, iar alții au vrut doar să se plimbe pe aleele întortocheate ale mall-ului. La ora 18 ne-am reîntâlnit cu toții pentru a ne îndrepta spre cantina școlii, unde ne aștepta cina.

Tabere cu insotitor 190717

După cină ne-am retras spre camerele din reședință, pentru că mâine ne asteaptă o zi mare, ziua testului final, și trebuie să fim odihniți.

Mai multe imagini din ziua 11 a taberei de limba engleză de la Bristol puteți urmări aici: Tabără în Străinătate – Album Facebook

« Ziua 10: Cursuri la muzeu