Tabără Internațională Anglia – Ziua 13

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 13 – The last day

‘Ultima zi, teacher’, îmi repetau copiii azi dimineață în drum spre școală. Da, ultima zi de tabără la școala de limba engleză EF Bristol, ma gândeam și eu cu un pic de regret. Da, ne este dor de cei de acasă, dar aici ne-am făcut prieteni noi, de care o sa ni se facă dor atunci când o sa fim acasă.

Da, azi este ultima zi când îi vedem, când luăm masa cu ei, când socializăm cu ei la activități, când râdem cu ei. Da, ultima zi… 🙁

După micul dejun ne-am îndreptat spre Armada, o clădire în care au loc festivitățile de vineri dimineață, unde copii sunt premiați pentru cel mai frumos jurnal sau studentul cel mai activ al saptamânii. Azi ne-am bucurat enorm când Andreea noastră a fost premiată pentru cel mai bun jurnal al săptamânii de la grupa ‘Starfish’.

Tabere internationale anglia 210717

După ceremonie o parte dintre noi s-au îndreptat spre cursuri, iar cei rămași au participat la activități. Azi pe lista era scris vizitarea regiuni Clifton și a podului cu suspensie care poartă același nume. Drumul până acolo a durat aproximativ 20 min pe jos; dar a fost ales un drum diferit de cel cu care am fost obișnuiți până acum. Cartierele erau pline de copaci și de verdeață pe această nouă rută aleasă.

Tabara internationala anglia 210717

Podul suspendat este o minunăție, iar vremea a ținut cu noi și am putut sa îl traversăm de la un capăt la altul. Priveliștea de pe pod te lasă fara cuvinte iar vântul puternic te lua pe sus la propriu. Frumoasă a fost priveliștea și de sus, de pe un deal din apropiere.

Tabara engleza bristol 210717

După prânz, au avut loc ultimele cursuri, ultimele activități cu profesorii noștri preferați, ultimele ore petrecute în aceste săli.

La ora 16 am fost invitați la clădirea Armada unde a avut loc ‘Graduation’, festivitatea de decernare a diplomelor de absolvire. Bucuria se citea pe fața lor; au absolvit un curs EF, de doar 2 saptămâni, dar ce săptămâni pline am avut! La finalul cursului au început și despărțirile, ultimile urări, ultimile îmbrățișări, ultimile promisiuni.

Tabara engleza anglia 210717

Tabara limba engleza anglia 210717

Tabara engleza cu insotitor anglia 210717

Tabere engleza anglia 210717

Tabere engleza cu insotitor anglia 210717

A început și ploaia, iar noi ne-am îndrept un pic triști spre reședință, unde unii dintre noi au început sa împacheteze.

Cina a fost una de ‘la revedere’ spun eu pentru că bucătarul Carlos le-a pregătit copiilor pizza, care a fost pe placul tuturor! Normal, doar este pizza!

După cină copiii din tabără au dorit să mergem la petrecere, unde au dansat și s-au distrat alături de colegii lor de școală, iar la final și-au adus aminte din nou că azi este ultima zi.

Tabere engleza bristol 1 210717

Mâine așadar ne așteaptă drumul spre casă și revederea cu cei dragi iar pentru asta trebuie să fim odihniți! Toată lumea s-a retras așadar în camere devreme. Pe curând!

Mai multe imagini din ziua 13 a taberei de limba engleză de la Bristol puteți urmări aici: Tabără în Străinătate – Album Facebook