Tabără Internațională Anglia – Ziua 14

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 14 – Ultima zi de tabără

După obișnuitul mic dejun continental la care ne-am luat la revedere de la Carlos, ne-am îndreptat spre reședință pentru împachetarea ultimelor lucruri. La 10 am eliberat camerele și am lăsat valizele la recepție.

Tabara engleza anglia 220717

Eu le-am propus copiilor o ultimă plimbare prin Bristol, mai ales pentru că zilele acestea se desfășoară Bristol Harbour Festival, dar ei au preferat să mai stea să petreacă câteva clipe cu prietenii lor internaționali în sala comună din reședință. Printre țările din care noștri și-au făcut prieteni numără Turcia, Luxemburg, Polonia. Când ne pregăteam de plecare, toată lumea, indiferent de naționalitate se îmbrățișa și își promiteau să se revadă curând.

Tabara engleza bristol 220717

Tabere engleza anglia 220717

La 12:30 am fost preluați de un transfer privat și conduși spre Luton, aeroportul din Londra. După un drum de aproximativ 2 ore jumătate am ajuns la aeroport, unde ne-a întâmpinat ploaia, ca să nu uităm că am fost totuși pe pământ britanic timp de 2 săptămâni.

După ce am lăsat bagajele de cală la ghișeul de check-in și am făcut controlul de securitate, am luat un prânz târziu în aeroport. După de o jumătate de oră ne-am convins că aeroportul Luton este un aeroport mic.

Avionul a decolat cu o întârziere de o jumătate de oră, iar după un zbor lin de aproximativ 3 ore am ajuns în București, unde ne așteptau entuziasmați cei dragi. Și aici despărțirea a fost grea, dar am promis că vom păstra legătura….

Tabere engleza bristol 220717

The End…?

Mai multe imagini din ziua 14 a taberei de limba engleză de la Bristol puteți urmări aici: Tabără în Străinătate – Album Facebook

« Ziua 13: The last day