Tabără Internațională Anglia – Ziua 9

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 9 – Back to school

Luni, după un weekend fabulous pe care l-am petrecut în excursiile din Oxford și Bournemouth, am reînceput cursurile de limba engleză de la ora 8:45.

Grupele ‘Starfish’ si ‘Captains’ au avut parte în prima parte a zile de activități, iar ‘Butterflies’ de cursuri. Acestea s-au desfășurat în frumosul parc Cabolt, care se întinde la baza turnului cu același nume. Și aici am văzut veverițe – dar deja ne-am obișnuit să le întâlnim la tot pasul. Din fericire, vremea a ținut cu noi, astfel că am putut sta chiar și în tricou.

Tabara limba engleza anglia 170717

Tabara in strainatate anglia 170717

Jocurile au fost variate în funcție de preferința fiecăruia. Preferatul nostru a fost ‘Don’t Say it’, unde echipa 3, din care făcea parte și Andrei, a câștigat câte un baton de ciocolată. Fiecare coechipier trebuia sa descrie în limba engleză cartonașul pe care era scris un cuvânt în engleză, însă fără să folosească următoarele patru cuvinte scrise pe cartonaș. Timpul pentru fiecare coechipier a fost de un minut. Elevii s-au distrat copios, dar au și exersat sinonimele și abilitățile de comunicare.

Tabere engleza anglia 170717

Tabara engleza bristol 170717

După obișnuitul prânz, au reînceput cursurile, unde subiectul de discuție a fost Celebrități si ‘gossip’.

La sfârșitul zilei, copii au dorit să își refacă proviziile din camera, așa că am mers la câteva cumpărături.

Tabere limba engleza anglia 170717

Deoarece weekendul a fost unul plin, după cină, elevii și-au manifestat dorința de a se relaxa în camere. Am jucat cărți, am povestit despre ce ne așteaptă în această săptămână, după care ne-am îndreptat fiecare spre dormitorul propriu.

Tabara engleza in strainatate bristol 170717

Mai multe imagini din ziua 9 a taberei de limba engleză de la Bristol puteți urmări aici: Tabără în Străinătate – Album Facebook