Jurnal Tabără Internațională California 2017

Urmăriți această super tabără internațională în San Diego, California! Elevi din toată țara participă la tabăra de limba engleză Qdays de la EF San Diego, un campus nou în inima acestui superb oraș american. Urmăriți în fiecare zi jurnalul acestei tabere în străinătate pentru a fi la curent cu programul, impresiile și felul în care elevii își petrec vacanța. Tabăra se desfășoară între 12 august și 27 august 2017!

Aug 25

Tabere în Străinătate California – Ziua 14

Ziua 14 - Am absolvit cursurile!

Imediat după micul dejun elevii din tabăra internațională de limba engleză au avut parte de ceremonia de absolvire, primindu-și portofoliile academice din partea școlii din San Diego. Mai apoi ne-am început bagajele, am luat în prânz rapid și am ieșit la plimbare...

Citeste mai mult
Aug 24

Tabere Internaționale California – Ziua 13

Ziua 13 - Lecții interesante, plajă și Little Italy

Joi a fost o zi cu nori, dar o zi frumoasă în tabăra internațională de limba engleză din San Diego, California. Am avut din nou parte de cursuri foarte interesante, de o ieșire drăguță la plajă, iar seara de o incursiune în Little Italy, cartierul italienesc din San Diego.

Citeste mai mult
Aug 22

Tabără Internațională California – Ziua 11

Ziua 11 - Taco Tuesday în Old Town

Azi am sărbătorit Taco Tuesday într-un loc cu puternice influențe mexicane - Old Town! Desigur, asta doar după ce am participat la lecțiile interesante de dimineață.

Citeste mai mult
Aug 23

Tabără Internațională California – Ziua 12

Ziua 12 - Balboa, muzee și cumpărături

Miercuri, o parte dintre elevi și-au susținut testele dinaintea plecării fiindcă au avut ore în laboratorul de calculatoare. Cu toții au avut însă lecții de după-amiază așa încât dimineața a fost liberă pentru o nouă plimbare.

Citeste mai mult
Aug 21

Tabără Engleză California – Ziua 10

Ziua 10 - Ocean Beach în timpul eclipsei

O nouă zi, o nouă săptămână în tabăra internațională de engleză din California! Astăzi, dis de dimineață am găsit unii elevi la micul dejun în timp ce alții s-au trezit doar înainte de ora stabilită - ora 9. Era timpul să facem plajă pe alt nisip din San Diego: azi, Ocean Beach!

Citeste mai mult
Aug 20

Tabără Engleză California – Ziua 9

Ziua 9 – Pe studiourile de filmare!

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a ne distra și pentru a învăța cum se fac filmele! La ora 9 ne-am întâlnit cu toții în fața hotelului, cu bagajele pregătite și gata să pornim la drum. Eram pregătiți pentru o incursiune pe platourile de filmare.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabere în Străinătate California – Ziua 8

Ziua 8 – OMG! We’re in LA

Ziua de astăzi a fost, pe cât de lungă, pe atât de interesantă. La ora 07:20 ne-am reunit la recepție, fiecare cu bagajul făcut pentru excursia de weekend din Los Angeles.

Citeste mai mult
Aug 17

Tabără în Străinătate California – Ziua 6

Ziua 6 - A trip to the Zoo

Astăzi a fost o zi cu vreme superbă! Încă de dimineață soarele a strălucit pe cer iar noi ne-am bucurat de încă o zi excelentă în tabăra de limba engleză din San Diego.

Citeste mai mult
Aug 18

Tabere în Străinătate California – Ziua 7

Ziua 7 - Piscină, Aloha și Ocean Beach la apus

Azi a fost o zi mai lungă decât de obicei din punct de vedere al cursurilor, elevii având parte și de un seminar astăzi. Tot azi școala a organizat o petrecere cu temă hawaiană iar apoi am plecat spre Ocean Beach și ale sale Sunset Cliffs pentru a admira apusul.

Citeste mai mult
Aug 16

Tabără în Străinătate California – Ziua 5

Ziua 5 - Surf in USA și o seară în oraș

Astăzi în tabăra internațională ne-am început ziua foarte plăcut: la plajă! Iar dacă la ora 8 norii groși acopereau cerul, după micul dejun vremea parcă s-a transformat brusc iar ziua a fost una excelentă!

Citeste mai mult
Aug 15

Tabere Internaționale California – Ziua 4

Ziua 4 – Cursuri, shopping și prieteni noi

Azi, toți elevii au avut lecții de la 8:25 așa încât ziua a început foarte devreme. După masa de prânz am ieșit la cumpărături într-un mall din apropiere, iar seara ne-am destins în lounge alături de colegi internaționali la povești ori la un joc de cărți.

Citeste mai mult
Aug 14

Tabere Internaționale California – Ziua 3

Ziua 3 – Bun venit la școală și la plajă!

Astăzi ziua noastră a început foarte devreme și a fost destul de plină! Am intrat din plin în program cu întregistrarea, prezentarea școlii și a campusului și o sesiune plăcută la plajă.

Citeste mai mult
Aug 13

Tabără Internațională în California – Ziua 2

Ziua 2 – Fabulous Hillcrest CityFest

Duminică a fost o zi special gândită pentru relaxare, acomodare și pentru a ne intra în ritm. Astfel, întâlnirea a fost programată la ora 11 pentru a trece în revistă câteva reguli ale școlii și pentru a lua împreună micul dejun. Am mers apoi la Hillcrest CityFest - cel mai mare festival de o zi din San Diego.

Citeste mai mult
Aug 12

Tabără Internațională în California – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra de limba engleză din California

La întâlnirea matinală din această dimineață toți elevii au fost punctuali, semn că așteptau cu nerăbdare plecarea în tabăra internațională din San Diego, California!

Citeste mai mult