Jurnal Tabără Internațională California 2018 – Grup 2

Urmăriți experiența celui de-al doilea grup Qdays în tabăra din California din 2018! Elevii grupului de tabără vor petrece două săptămâni în școala EF San Diego unde vor avea ocazia să își perfecționeze limba engleză, să cunoască sute de elevi din alte țări și să descopere minunățiile orașului numit și ”Perla Californiei”. Nu ratați jurnalul de tabără pentru a vizita alături de elevi orașul atracțiile din San Diego precum și din Los Angeles.  Tabăra se desfășoară între 29 iulie și 11 august!

 

Aug 02

Tabără în Străinătate California 2 – Ziua 5

Ziua 5 - Pacific Beach

Se pare că încet-încet ne apropiem de jumătatea perioadei pe care o petrecem în tabără, pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii, la Oceanul Pacific.

Citeste mai mult
Aug 01

Tabere Internaționale California 2 – Ziua 4

Ziua 4 - Prieteni noi și cursuri interesante

A 4-a zi a minunatei noastre experiențe californiene a început cu un soare vesel ce s-a ivit de după somnoroșii palmieri din jurul campusului. Încet-încet, tot orașul s-a trezit după o noapte liniștită și aducătoare de odihnă.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabără Internațională California 2 – Ziua 3

Ziua 3 - Prima zi de cursuri

Marți în tabăra de limba engleză din California, elevii au început cursurile, fiind prima zi în care și-au cunoscut colegii și profesorii. După amiaza am petrecut-o la cumpărături împreună cu elevii din Ecuador, activitate de care toți s-au declarat extrem de încântați!

Citeste mai mult
Jul 30

Tabără în Străinătate – California 2 – Ziua 2

Ziua 2 - Campusul și împrejurimile EF San Diego

După o noapte odihnitoare, la ora 9, ne-am întâlnit cu toții pentru înregistrare, după care, fiecare elev a fost testat pentru a-și reconfirma nivelul. Ziua a continuat cu tururile școlii și a cartierului iar după amiaza, cu o activitate de grup.

Citeste mai mult
Aug 10

Tabără Engleză California – Ziua 13

Ziua 13 - Absolvire în La Jolla

Ultima zi în tabăra de limba engleză din San Diego a început pentru noi, elevii din România, la ora 12, când am mers la cursuri. A urmat apoi ceremonia de absolvire în faimoasa zonă La Jolla.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabără Engleză California – Ziua 12

Ziua 13 - În vizită la Zoo

Penultima noastră zi în campusul EF din San Diego, California a început pentru noi, elevii din Arad, România, la ora 8.15. Am avut cursuri, după care, am luat prânzul. După amiaza am petrecut-o la Gradina Zoologică din San Diego, una din cele mai mari din lume.

Citeste mai mult
Aug 08

Tabără în Străinătate California – Ziua 11

Ziua 11- San Diego Old Town

Ziua de astăzi a fost una deosebită, deoarece am vizitat, dis-de-dimineață Old Town. Odată ajunși acolo, împreună cu colegii noștri din Ecuador și Turcia, ne-am plimbat pe străduțele din Old Town, am vizitat prima hacienda înființată în San Diego și ne-am lăsat purtați în trecut de aerul ușor nostalgic al Orașului Vechi.

Citeste mai mult
Jul 29

Tabere în Străinătate – California 2 – Ziua 1

Ziua 1 - Pe drum spre San Diego

Ne-am întâlnit cu toții, dis-de-dimineață, în locul din care urma să plecăm la Belgrad. Ajunși acolo, ne-am îmbarcat înspre Istanbul și imediat apoi spre California pentru a începe tabăra!

Citeste mai mult
Aug 07

Tabără în Străinătate California – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri, Teste, Balboa și Gaslamp

Ziua de astăzi a început cu lecții de la ora 8.15. Câțiva dintre noi și -au susținut examenul de absolvire, în laboratorul de informatică, sau mai pe scurt, iLab, așa cum îl știm toți cei de aici. Chiar dacă ne-am dat examenul, acest lucru nu înseamnă că nu va mai trebui să participăm în continuare la cursuri.

Citeste mai mult
Aug 06

Tabără Engleză California – Ziua 9

Ziua 9 - În căutarea balenelor

Ziua de luni a început foarte devreme fiindcă azi avea loc activitatea la care ne-am înscris încă de săptămâna trecută - turul de observare al balenelor, sau Whale Watching. Toți elevii din tabără s-au trezit devreme pentru a participa la această activitate și la ora 9 plecam grăbiți din campus pentru a prinde barca!

Citeste mai mult
Aug 05

Tabără Engleză California – Ziua 8

Ziua 8 - Studiourile Universal Hollywood

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a ne distra și pentru a învăța cum se fac filmele! La ora 9:30 ne-am întâlnit cu toții în fața hotelului, cu bagajele pregătite și gata să pornim la drum. Eram pregătiți pentru o incursiune pe platourile de filmare.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabără Internațională California 2 – Ziua 7

Ziua 7 – Prima zi în Los Angeles

După cum am scris și ieri, acest sfârșit de săptămână ni-l vom petrece în Los Angeles, explorând orașul dar și secretele industriei filmului.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabără în Străinătate California 2 – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri și shopping

Cursurile de astăzi au început la ora 12 - o schimbare mult așteptată - deoarece am putut dormi mai mult. Unii s-au trezit la micul dejun, alții și-au început ziua direct cu prânzul, la ora 11.30. După cursuri a urmat vizita programată de școală la mall.

Citeste mai mult