Tabără în Străinătate California 2 – Ziua 6

Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Jul 29
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03

Ziua 6 – Cursuri și shopping

Cursurile de astăzi au început la ora 12 – o schimbare mult așteptată – deoarece am putut dormi  mai mult. Unii s-au trezit la micul dejun, alții și-au început ziua direct cu prânzul, la ora 11.30. În general, cu toții am lenevit un pic, lucru de care aveam nevoie după o săptămână atât de plină.

4 - tabere engleza san diego 030818

Copiii au ținut să ne împărtașească impresiile lor după cursurile de astăzi.

5 - tabara engleza cu insotitor 030818

Alexia M.: Astăzi a fost o zi neașteptat de distractivă. Am fost transferată într-o altă clasă. Profesorul meu nou făcea glume și jocuri care mi s-au părut foarte distractive. Ne-am jucat niște jocuri de comunicare pe perechi și un joc în care toți elevii ne amestecam mâinile și ni le prindeam cu un alt coleg, și noi trebuia să ne descâlcim. După care am mers la shopping. Am fost prin o grămadă de magazine interesante. La sfârșit, toți ne-am adunat și am plecat la campus. A fost o zi uimitoare!

3 - tabara engleza san diego 030818

2 - tabere engleza california 030818

1 - tabara engleza california 030818

Patrick: Astăzi am avut ore de la ora 12:00 așa că nu a trebuit să ne trezim devreme. O dată ajuns la ore am reluat prezentarea proiectelor de data trecută. Proiectul se numea My Country așa că am făcut un proiect despre România. Din păcate nu am reușit să prezentăm proiectul. După am vorbit despre istoria muzicii. După terminarea orelor ne-am dus la Shopping Valley. Ne-am cumpărat tot ce am avut de cumpărat și după ne-am întors înapoi în campus.

9 - curs engleza california 030818

7 - tabara america 030818

6 - tabere engleza cu insotitor 030818

Imediat după cursuri, am plecat spre sesiunea de cumpărături, împreună cu Paradise și cu celelalte grupuri de elevi cu care ne-am mai întânit la activități. În mai puțin de 30 de minute am ajuns la Fashion Valley Shopping Center, folosind autobuzul și apoi metroul ușor din San Diego.

Elevii din tabără au avut suficient timp pentru cumpărături în acest mall foarte interesant ale cărui coridoare sunt de fapt descoperite, fiind așadar mai degrabă un centru comercial în aer liber – foarte inspirat pentru vremea excelentă din California, de pe tot parcursul anului.

11 - tabara in strainatate cu insotitor 030818

8 - cursuri in strainatate pentru elevi 030818

Complexul comercial are în jur de 160,000 de metri pătrați de magazine, aproximativ 200 de comercianți fiind prezenți aici – de la haine la accesorii, mâncare, cinematografe, magazine de suveniruri ori articole sportive. În general elevii s-au declarat mulțumiți de magazinele găsite. Probabil că după această a doua sesiune de mall, elevii din tabără au reușit să își termine tot ceea ce aveau de cumpărat.

Seara s-a încheiat destul de devreme, fiindcă mâine avem o zi foarte lungă, care începe dis-de-dimineață! Este vorba desigur de mult-așteptata excursie în Los Angeles pentru care întâlnirea va fi una matinală, având loc la ora 7! Vom reveni cu mult mai multe detalii, deoarece suntem siguri că vom vizita niște locuri minunate și extrem de interesante.

Mai multe imagini din această zi de tabără aici: Album Facebook Tabără California II