Jurnal Tabără Internațională California 2018

Urmăriți această super tabără internațională în San Diego, California! Elevi din toată țara participă la tabăra de limba engleză Qdays de la EF San Diego, un campus nou în inima acestui superb oraș american. Urmăriți în fiecare zi jurnalul acestei tabere în străinătate pentru a fi la curent cu programul, impresiile și felul în care elevii își petrec vacanța. Tabăra se desfășoară între 14 iulie și 29 iulie 2018!

Jul 28

Tabără în Străinătate California – Ziua 15

Ziua 15 - Final de tabără și călătoria spre casă

Iată-ne la momentul în care trebuie să ne luăm la revedere de la colegii de tabără, de la noii prieteni și de la campusul pe care l-am numit ”acasă” dimp de două săptămâni, în tabăra internațională din California.

Citeste mai mult
Jul 27

Tabere Internaționale California – Ziua 14

Ziua 14 - Absolvire și baseball

În această dimineață elevii au avut mai mult timp pentru odihnă, cursurile începând numai la ora 12. Astfel, s-au putut bucura de micul dejun în voie, au putut merge la piscină sau și-au putut face bagajele ori să doarmă mai mult. După amiaza a fost rezervată pentru două activități foarte interesante!

Citeste mai mult
Jul 26

Tabere în Străinătate California – Ziua 13

Ziua 13 - În vizită la Zoo

Azi am explorat Grădina Zoologică din Balboa Park, ne-am distrat la cursuri, am încheiat testările și am dansat la petrecere!

Citeste mai mult
Jul 25

Tabără Internațională California – Ziua 12

Ziua 12 - Cowboy, teste și o seară în oraș

În această dimineață elevii au avut timp suficient pentru micul dejun, pentru a se pregăti de o nouă zi, și pentru a-și căuta haine puțin mai groase, dimineața fiind destul de friguroasă azi. Vremea s-a îndreptat repede, iar căldura și soarele ne-au însoțit pe tot parcursul zilei.

Citeste mai mult
Jul 24

Tabără în Străinătate California – Ziua 11

Ziua 11 - Lecții, Balboa și Pacific Beach

Astăzi elevii din tabără au fost foarte harnici, participând la toate activitățile propuse și ținând pasul cu programul ușor înghesuit de distanța mare ce trebuia parcursă până la unul dintre obiectivele noastre din această după amiază.

Citeste mai mult
Jul 23

Tabără în Străinătate California – Ziua 10

Ziua 10 - Balene și Apus

Ziua de luni a început foarte devreme fiindcă azi avea loc activitatea la care ne-am înscris încă de săptămâna trecută - turul de observare al balenelor, sau Whale Watching. Toți elevii din tabără s-au trezit devreme pentru a participa la această activitate și la ora 9 plecam grăbiți din campus pentru a prinde barca!

Citeste mai mult
Jul 22

Tabără Internațională California – Ziua 9

Ziua 9 - Despre Filme

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a ne distra și pentru a învăța cum se fac filmele! La ora 9:30 ne-am întâlnit cu toții în fața hotelului, cu bagajele pregătite și gata să pornim la drum. Eram pregătiți pentru o incursiune pe platourile de filmare, chiar dacă mai toți elevii din tabără erau somnoroși.

Citeste mai mult
Jul 21

Tabere Internaționale California – Ziua 8

Ziua 8 - Welcome to Los Angeles

Ziua de astăzi a fost, pe cât de lungă, pe atât de interesantă. Venice Beach, Beverly Hills, Griffith Observatory, Hollywood Blvd, Walk of Fame, Madame Tussaud’s - sâmbătă în excursia din Los Angeles.

Citeste mai mult
Jul 20

Tabără in Străinatate California – Ziua 7

Ziua 7 - Cursuri, shopping și ziua Iuliei

Azi elevii din tabără au avut cursuri numai de la ora 12 - o schimbare întâmpinată cu mult entuziasm, fiindcă au putut să doarmă în voie, dimineața fiind liberă de activități, tocmai pentru a le oferi ocazia să se odihnească. După amiaza a fost dedicată cumpărăturilor iar seara am sărbătorit-o pe Iulia și ne-am făcut prieteni noi în campus!

Citeste mai mult
Jul 19

Tabere în Străinătate California – Ziua 6

Ziua 6 - Lecții, plajă, surf și muzică

Joi a fost o nouă zi frumoasă în tabăra din California! Ne-am distrat la cursuri, am experimentat lucruri noi, am descoperit o nouă plajă și am cântat la seara de karaoke!

Citeste mai mult
Jul 18

Tabere Internaționale California – Ziua 5

Ziua 5 – Jocuri la piscină, lecții interesante și foc de tabără!

Pentru această zi, școala ne-a pregătit o sesiune de jocuri pe terenul de fotbal și la piscină la care, chiar dacă inițial elevii au fost reticenți, s-au distrat de minune! După cursuri, seara am petrecut-o la un foc de tabără organizat de către școală în Mission Bay.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără în Străinătate California – Ziua 4

Ziua 4 - Cursuri și Seaport Village

Astăzi a fost prima zi de cursuri în care elevii și-au cunoscut profesorii și noii colegi. Mai apoi, ne-am petrecut după-amiaza la Seaport Village, în centrul orașului, de care toți elevii s-au declarat foarte încântați. Seara a fost petrecută în campus, odihnindu-ne sau făcându-ne temele pentru mâine, ori participând la diverse jocuri cu colegii de aici.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără în Străinătate California – Ziua 3

Ziua 3 - Prima ieșire la plajă!

Astăzi, ziua noastră de tabără a început foarte devreme și a fost destul de plină! Am intrat din plin în program cu înregistrarea, prezentarea școlii și a campusului și o sesiune plăcută la plajă.

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Internațională California – Ziua 2

Ziua 2 – Acomodare și La Jolla

Duminică, cei mai mulți dintre noi am pierdut lupta cu diferența de fus orar, în sensul în care ne-am întâlnit pe holurile campusului foarte devreme. Ne-am odihnit totuși, însă va mai dura probabil cam două zile până când programul nostru de somn să fie unul normal.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără Engleză California – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra din California!

Relaxați, entuziasmați și doar puțin somnoroși ne-am întâlnit în această dimineață la aeroport pentru a începe tabăra internațională din San Diego, California!

Citeste mai mult