Jurnalul de Tabără Internațională California 2019

Soare, surf, plajă, prieteni noi, cursuri de engleză și super distracție! Urmăriți jurnalul de tabără și trăiți alături de noi experiența acestei minunate tabere în străinătate. Tabăra de limba engleză din California se desfășoară între 28 iulie și 11 august, în campusul din San Diego, pe care îl vom împărți cu mai mult de 1,000 de elevi din întreaga lume!

Aug 10

Tabere în Străinătate California – Ziua 14

Ziua 14 - Final de tabără

Iată-ne la momentul în care trebuie să ne luăm la revedere de la colegii de tabără, de la noii prieteni și de la campusul pe care l-am numit ”acasă” dimp de două săptămâni, în tabăra internațională din California.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabere în Străinătate California – Ziua 13

Ziua 13 – Absolvire și baseball

În această dimineață elevii au avut mai mult timp pentru odihnă, cursurile începând numai la ora 12. Astfel, s-au putut bucura de micul dejun în voie, au putut merge la piscină, și-au putut face bagajele ori au putut să doarmă mai mult. După amiaza a fost rezervată pentru două activități foarte interesante!

Citeste mai mult
Aug 08

Tabere în Străinătate California – Ziua 12

Ziua 12 - În vizită la Zoo

De dimineață nu toți elevii au ales să meargă la micul dejun, însă cu toții erau la cursuri la ora 8:15. Lecțiile au fost și astăzi interesante și pe placul elevilor. După cursuri am participat cu toții la vizita de la Grădina Zoologică - foarte interesantă și pe placul elevilor.

Citeste mai mult
Aug 07

Tabere Internaționale California – Ziua 11

Ziua 11 - La Jolla și Testări

În această dimineață elevii din tabăra de limba engleză au avut ocazia să viziteze unul dintre cele mai importante și interesante obiective din San Diego - rezervația naturală La Jolla! Apoi, după ce au participat la cursuri interesante, au suținut testul din ultima săptămână și și-au petrecut seara socializând cu colegii internaționali.

Citeste mai mult
Aug 06

Tabere Internaționale California – Ziua 10

Ziua 10 - Lecții, Surf și Gaslamp District

Astăzi, ziua noastră a început foarte devreme, toți elevii din tabără având lecții încă de la 8:15. Am continuat cu lecțiile de surf dar și cu o plimbare frumoasă în oraș!

Citeste mai mult
Aug 05

Tabere Internaționale California – Ziua 9

Ziua 9 - O nouă săptămână de tabără!

În această dimineață elevii au avut timp suficient pentru micul dejun, pentru a se pregăti de o nouă zi și pentru o nouă săptămână, weekendul din Los Angeles dovedindu-se destul de obositor pentru cei mai mulți dintre ei. Apoi am pornit să explorăm Old Town până la masa de prânz și cursurile de după amiază.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabere Internaționale California – Ziua 8

Ziua 8 – Despre Filme

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a ne distra și pentru a învăța cum se fac filmele! La ora 8:30 ne-am întâlnit cu toții în fața hotelului, cu bagajele pregătite și gata să pornim la drum. Așteptam cu nerăbdare o incursiune pe platourile de filmare, chiar dacă mai toți elevii din tabără erau somnoroși.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabără în Străinătate California – Ziua 7

Ziua 7 - Explorând Los Angeles

Ziua de astăzi a fost, pe cât de lungă, pe atât de interesantă. La ora 07:15 ne-am reunit la recepție, fiecare cu bagajul făcut pentru excursia de weekend din Los Angeles. Recepția era plină de elevi, unii dintre ei luând parte la excursii de o zi sau de două zile, iar alții pregătindu-se să se întoarcă acasă. Această activitate a fost foarte căutată de către elevi, astfel că două autocare pline au pornit la drum.

Citeste mai mult
Aug 02

Tabără în Străinătate California – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri inedite și o vizită în Coronado

Vineri a fost din nou o zi foarte interesantă în tabăra internațională din San Diego, California. După cursuri inedite, seara am petrecut-o bucurându-ne de minunata priveliște asupra orașului, pe care am avut-o din Coronado!

Citeste mai mult
Aug 01

Tabără în Străinătate California – Ziua 5

Ziua 5 - Petrecere la piscină și foc de tabără

Elevii din tabăra de limba engleză au început ziua în forță, după micul dejun cu toții au avut cursuri până aproape de ora prânzului. Școala a pregătit pentru astăzi o petrecere la piscină cu DJ, tobogane gonflabile și BBQ iar seara am petrecut-o tradițional - foc de tabără pe plajă!

Citeste mai mult
Jul 31

Tabără în Străinătate California – Ziua 4

Ziua 4 - Whale Watching, cursuri și Sunset Cliffs

Ziua de miercuri a început foarte devreme fiindcă azi avea loc activitatea la care s-au înscris 10 dintre elevii din tabără – turul de observare al balenelor, sau Whale Watching. Toți elevii din tabără s-au trezit devreme pentru a participa la această activitate și la ora 8:30 plecam grăbiți din campus pentru a prinde barca!

Citeste mai mult
Jul 30

Tabără Internațională California – Ziua 3

Ziua 3 - Belmont Park, Mission Beach și Seaport Village

Astăzi a fost prima zi de cursuri, iar câțiva elevi din grup ne-au oferit deja impresiile lor! După amiaza am petrecut-o la plajă iar seara în Seaport Village, de care toți copiii din tabără s-au declarat foarte încântați!

Citeste mai mult
Jul 29

Tabără Internațională California – Ziua 2

Ziua 2 – Prima ieșire la plajă!

Astăzi, ziua noastră de tabără a început foarte devreme și a fost destul de plină! Am intrat din plin în program cu înregistrarea, prezentarea școlii și a campusului și o sesiune plăcută la plajă.

Citeste mai mult
Jul 28

Tabără Internațională California – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra din California!

Relaxați, entuziasmați și doar puțin somnoroși ne-am întâlnit în această dimineață la aeroport pentru a începe tabăra internațională din San Diego, California! Deja tabăra din San Diego este printre preferatele elevilor Qdays așa încât nu e de mirare că și anul acesta, a fost una dintre cele mai căutate tabere!

Citeste mai mult