Jurnal de Tabără Limba Engleză California 2023

Urmăriți desfășurarea taberei internaționale de limba engleză din Los Angeles, California! Nu ratați nimic din cele trei săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Los Angeles se desfășoară între 30 iulie și 19 august 2023! Elevii vor studia în capitala divertismentului din America și vor beneficia de locația și facilitățile excelente ale școlii EF Los Angeles într-un campus nou-nouț!

Aug 19

Tabăra Engleză California – Ziua 21

Ziua 21 – Until next time, California!

Iată că se încheie șederea noastră în tabără de limba engleză de trei săptămâni în Los Angeles, California și astăzi pornim la drum spre casă. Ultimele momente petrecute în campusul de la școala EF Los Angeles, Pasadena au sosit, iar noi, grupul taberei internaționale de limba engleză ne luăm la revedere de la una din cele mai populare destinații ale lumii, cu gândul că într-o zi, cu siguranță, ne vom revedea.

Citeste mai mult
Aug 16

Tabăra Engleză California – Ziua 18

Ziua 18 – Cursuri, testul de absolvire și activități sportive

Miercuri a fost ziua ce a marcat testul de absolvire pentru elevii aflați în tabăra de 3 săptămâni la școala EF Los Angeles din Pasadena, California. În plus, câțiva dintre elevi au început ziua cu diverse activități, însă după cursuri și test, fiecare dintre ei au găsit un joc la care să participe, terminând astfel ziua în aceeași notă sportivă - cu un meci de baschet, volei sau fotbal.

Citeste mai mult
Aug 18

Tabăra Engleză California – Ziua 20

Ziua 20 – Ceremonie de absolvire și petrecere de rămas-bun

Iată că am ajuns la finalul taberei noastre de limba engleză din EF Los Angeles, iar astăzi a fost și ultima zi de cursuri pentru elevi. După-amiaza am participat cu toții la ceremonia de absolvire, mai apoi ne-am relaxat în campus sau la cumpărături, încheind seara cu o petrecere de rămas-bun alături de ceilalți prieteni internaționali cărora cu siguranță le vom simți lipsa.

Citeste mai mult
Aug 15

Tabăra Engleză California – Ziua 17

Ziua 17 – Cursuri interesante și activități distractive de vară

Astăzi a fost o zi încărcată, dar distractivă în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena: cursuri de limba engleză, participarea la întâlnirea organizată de școală pentru a ne oferi detalii legate de plecare, vizită la UCLA, bătaie cu apă, distracție la piscină, vânătoare de comori - în cazul nostru fotografii, film și o seară distractivă cu 5$ game sau Secret Santa de vară - cum l-au numit elevii.

Citeste mai mult
Aug 14

Tabăra Engleză California – Ziua 16

Ziua 16 – Prezentarea campusului EF Los Angeles

Ultima săptămână de tabără a debutat cu o zi relaxantă, elevii petrecând ziua în campus, cu un program lejer ce a inclus: participarea la cursuri, relaxare la piscină, baschet, biliard și socializare cu prietenii internaționali făcuți aici. Desigur că nu am ratat ocazia de a-l sărbători pe David C., care astăzi a împlinit 14 ani.

Citeste mai mult
Aug 17

Tabăra Engleză California – Ziua 19

Ziua 19 – Cursuri, vizită la UCLA & EF's got talent

Chiar dacă ne apropiem de finalul celor 3 săptămâni de tabără în campusul EF Los Angeles, Pasadena, încă avem parte de zile pline, de care cu siguranță ne vom aminti mult timp de acum înainte. Dimineață majoritatea elevilor au fost la cursurile de limba engleză, în timp ce Ana a participat la un joc distractiv de capturare a steagului. După amiază, împreună cu 13 elevi din grupul nostru am mers în vizită la Universitatea California Los Angeles, ceilalți relaxându-se fie la petrecerea de la piscină, fie în alte zone animate din campus. Seara am încheiat-o un scurt show de talente, la care bineînțeles, elevii noștrii curajoși și talentați au întreținut atmosfera.

Citeste mai mult
Aug 13

Tabăra Engleză California – Ziua 15

Ziua 15 – Despre filme la Universal Studios, California

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru ca și elevii care au lipsit la excursia de săptămâna trecută să se poată distra și învăța cum se fac filmele! În timp ce restul colegilor rămași în campus au dormit până mai târziu, noi ceilalți ne-am întâlnit în fața sălii de sport la ora 9:00, după ce am trecut pe la cantină pentru a ne ridica pachetele cu mic dejun. Așteptam cu nerăbdare o incursiune pe platourile de filmare, unde urma să petrecem una dintre zilele de neuitat din tabăra noastră în Los Angeles!

Citeste mai mult
Aug 12

Tabăra Engleză California – Ziua 14

Ziua 14 – Excursie în Los Angeles și relaxare în campus

În timp ce o parte a grupului își încheie tabăra după două săptămâni petrecute în Los Angeles, o altă parte a grupului - cea care săptămâna trecută a vizitat San Francisco - își continuă experiența cu o excursie de o zi la principalele obiective din Los Angeles, în timp ce restul elevilor care au vizitat deja LA au rămas în campus pentru o zi relaxantă!

Citeste mai mult
Aug 11

Tabăra Engleză California – Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, prima ceremonie de absolvire & Malibu Beach

Vineri a fost ultima zi de școală pentru elevii grupului de 2 săptămâni și totodată ultima zi petrecută de întreg grupul împreună în tabăra internațională din Los Angeles. Elevii grupului de 2 săptămâni vor călători mâine spre casă, iar ceilalți vor mai continua cursurile și activitățile până sâmbăta viitoare petrecându-și weekendul  în campus sau vizitând Los Angeles și Universal Studios.

Citeste mai mult
Aug 10

Tabăra Engleză California – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri interactive, Eaton Canyon Falls, Redondo beach & Neon Party

Chiar dacă pentru unii dintre noi tabără se apropie de final, încă mai avem lucruri interesante de bifat în agenda noastră. Astăzi a fost rândul elevilor din grupul X să meargă în drumeție la Eaton Canyon Falls în prima parte a zilei, elevii din grupul Y având programată după amiază vizita la Redondo Beach. Bineînțeles, cursurile au continuat în aceeași manieră interactivă pentru toată lumea, iar seara s-a încheiat cu o petrecere mult așteptată, unde distracția a fost în toi.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabăra Engleză California – Ziua 11

Ziua 11 – Drumeție, plaje faimoase, cursuri & teste de absolvire

Ziua de astăzi a fost, pe cât de lungă, pe atât de interesantă. Dimineața a fost din nou dedicată cursurilor pentru grupul X, urmând ca mai apoi să viziteze și ei cele două plaje faimoase din zona Los Angeles: Venice și Santa Monica. Grupul Y a început dimineața cu o drumeție la o cascadă din vecinătatea campusului - Eaton Canyon Falls, iar după-amiaza au participat la cursurile de limba engleză. Seara, elevii a căror ședere se încheie sâmbăta aceasta au susținut testele de absolvire, iar ceilalți au participat la diferite activități sportive ori s-au relaxat în campus.

Citeste mai mult
Aug 08

Tabăra Engleză California – Ziua 10

Ziua 10 – Venice & Santa Monica Beach, cursuri și activități

Marți a fost o zi plină în tabăra din Los Angeles. Dimineața mulți dintre elevii grupului X s-au distrat  la o bătaie cu apă, iar după-amiază au fost la cursuri; grupul Y a participat dimineață la cursuri, iar după-amiază au vizitat două dintre cele mai faimoase plaje din zona Los Angeles: Venice și Santa Monica. Seara, unii dintre noi au mers la baschet sau fotbal, alții la supermarket pentru cumpărături, cei mai mulți dintre ei încheind ziua pe ritmurile bine-cunoscutei melodii "Dragostea din tei" alături de alți prieteni internaționali la sesiunea de karaoke.

Citeste mai mult
Aug 07

Tabăra Engleză California – Ziua 9

Ziua 9 – Cursuri, Redondo beach și activități distractive în campus

Elevii taberei internaționale din Los Angeles au început în forță a doua săptămână de tabără. În prima parte a zilei elevii din grupul X au participat la cursurile de limba engleză, iar după amiază au fost la plajă pentru o mult așteptată baie în ocean, în timp ce grupul Y a început ziua cu o bătaie cu apă și continuând cu lecții interesante. Seara toți elevii au găsit o activitate pe placul lor în campus, fie că a fost vorba de film, volei, baschet, biliard, badminton sau alte jocuri distractive.

Citeste mai mult
Aug 06

Tabăra Engleză California – Ziua 8

Ziua 8 – Goodbye San Francisco! Hello Universal Studios!

Iată că a venit și momentul să ne luăm la revedere de la San Francisco. Chiar dacă excursia a fost scurtă, grupul ce a ales să participe la aceasta a reușit să exploreze principalele obiective planificate, să descopere astfel o mică parte din acest oraș spectaculos și să creeze amintiri frumoase. Pentru ceilalți elevi rămași în campus, ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a se distra și pentru a învăța cum se fac filmele! Seara ne-am reunit cu toții în campus pentru cină și mai târziu pentru curfew și impresiile de peste weekend, când frații Toth ne-au povestit ce frumos a fost și în excursia de vineri de la Disneyland, la care au participat alături de alți elevi internaționali.

Citeste mai mult
Aug 05

Tabăra Engleză California – Ziua 7

Ziua 7 – Around San Francisco & Downtown LA

Ziua de astăzi a fost pe cât de lungă, pe atât de interesantă și frumoasă atât pentru grupul aflat în excursia în San Francisco, cât și pentru cel rămas în campus.  În San Francisco, am vizitat obiective populare situate în părți diferite ale orașului, fiecare dintre ele punându-și amprenta pe autenticitatea și unicitatea acestui loc minunat. Elevii rămași în campus au început dimineața entuziasmați și pregătiți de excursia la unele dintre cele mai populare obiective din Los Angeles, iar la sfârșitul zilei - cu toții ne-am declarat încântați de întreaga experiență, care, printre altele, ne-a ajutat să realizăm câtă diversitate există în orașele vizitate și cât de mult ne place să călătorim și să descoperim locuri și culturi noi!

Citeste mai mult
Aug 04

Tabăra Engleză California – Ziua 6

Ziua 6 – Vizită la Huntington Beach și călătorie spre San Francisco

Cu siguranță știe toată lumea că cine se trezește de dimineață, departe ajunge, iar cine se trezește cu noaptea-n cap ajunge în San Francisco. :) Tocmai acest lucru l-am făcut și noi, un grup de 13 elevi din tabăra internațională Los Angeles, alături de alți elevi din Franța și Germania - pentru că astăzi a început excursia noastră de weekend în San Francisco – unul dintre cele mai vechi, dar și mai spectaculoase orașe de pe coasta de Vest a Americii. Ceilalți elevi ai grupului nostru au început dimineața cu lecțiile de interes special, iar apoi au vizitat una dintre plajele faimoase ale zonei - Huntington Beach, pentru a asista la cea mai mare competiție de surf din lume - US Open of Surfing.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabăra Engleză California – Ziua 5

Ziua 5 – Vizită în Old Town Pasadena, cursuri și Bal în stil american

O nouă zi - noi cursuri și activități în tabăra internațională EF Los Angeles, Pasadena! Joi a venit rândul elevilor din grupul X să viziteze Old Town Pasadena, în timp ce elevii din grupul Y participau la cursurile de dimineață, după-amiaza elevii din grupul Y urmând să se relaxeze la piscină sau în zonele umbroase din campus, în timp ce elevii din grupul X participau la cursuri. Seara am participat cu mic cu mare la Hollywood Stars Prom - un bal în stil american organizat de școală pentru toți elevii aflați în campus.

Citeste mai mult
Aug 02

Tabăra Engleză California – Ziua 4

Ziua 4 – Cursuri, vizită în Old Town Pasadena și sesiune de cumpărături

Astăzi a fost o zi plină în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena: cursuri, vizită în Old Town Pasadena pentru grupul Y, sesiune de cumpărături la Citadel Outlets pentru grupul X, ziua încheindu-se cu s´mores, înghețată, volei în aer liber și socializare în campus cu noii colegi și prieteni internaționali.

Citeste mai mult
Aug 01

Tabăra Engleză California – Ziua 3

Ziua 3 – Primele cursuri, activități distractive și cumpărături la outlet

Pe lângă cursurile de limba engleză, unii dintre elevi au avut astăzi câteva activități distractive în campus, iar ceilalți au avut o sesiune de shopping la Citadel Outlets. Seara a continuat cu s'mores, karaoke sau just dance, turneu de baschet și relaxare în campus.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabăra Engleză California – Ziua 2

Ziua 2 – Icebreaker, sesiune de orientare & tur de campus

Fiindcă este prima zi de luni în tabăra internațională din California, astăzi programul a fost dedicat sesiunii de orientare și prezentare, precum și diferitor activități distractive, menite în principal să faciliteze interacțiunea dintre elevii aflați în campus. Am cunoscut așadar celelalte grupuri de elevi venite din Japonia, Italia și Germania, dar și echipa EF Los Angeles; am participat la un tur al campusului oferit de alți cursanți deja familiarizați cu toate clădirile și facilitățile puse la dispoziție; am făcut o plimbare până la un supermarket din apropiere, ne-am distrat la piscină, iar seara am petrecut-o fie vizionând un film în aer liber sau participând la activități sportive – o zi frumoasă în care ne-am bucurat de fiecare moment.

Citeste mai mult
Jul 30

Tabăra Engleză California – Ziua 1

Ziua 1 – Greetings from California and welcome to EF Los Angeles!

O nouă săptămână, o nouă tabără internațională de limba engleză :) – o aventură incitantă pentru elevii din numerosul grup de tabără Qdays și English4All, într-o destinație foarte populară și faimoasă – Los Angeles.

Citeste mai mult