Stați la curent cu tabăra Cambridge 2018

Experiențe minunate și noi îi așteaptă pe elevii din tabăra de limba engleză Cambridge 2018, în fiecare zi. Doar urmărind jurnalul de tabără veți putea trăi alături de elevi această frumoasă tabără de vară. Cursuri, excursii, prieteni noi și activități excelente îi așteaptă pe copii în Cambridge, orașul academic ce a încântat și inspirat tineri timp de sute de ani. Tabără de limba engleză se desfășoară între 8 iulie și 21 iulie! Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 21

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 14

Ziua 14 – Rămas bun, Cambridge!

Nu știm cum ați petrecut voi timpul în ultimele două săptămâni, însă pentru noi, în tabăra de engleză de la Clare College, Cambridge, timpul a zburat și iată-ne că ne întoarcem deja acasă.

Citeste mai mult
Jul 20

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 13

Ziua 13 – Ceremonia de absolvire a cursurilor de limba engleză

Fiind ultima zi în Cambridge, am decis să bifăm de pe lista de “things to do in Cambridge” și ultimele obiective./p>

Citeste mai mult
Jul 19

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 12

Ziua 12 – Plimbare cu barca prin orașul universităților

Deși v-ați aștepta poate ca, după atâtea zile în Cambridge programul nostru să fie mai lejer, ziua de joi, a 12-a din tabăra noastră în Cambridge s-a dovedit a fi plină de activități.

Citeste mai mult
Jul 18

Tabără în Străinătate Cambridge – Ziua 11

Ziua 11 – O zi obișnuită în tabără

Cu siguranță cei care urmăriți jurnalul nostru de tabără v-ați familiarizat cu modul în care ne petrecem zilele la Clare College, cu mersul lucrurilor aici și aveți o imagine bine conturată despre cum e sa fii elev în tabăra de engleză EF Cambridge.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără în Străinătate Cambridge – Ziua 10

Ziua 10 – Vizită la Muzeul Fitzwilliam

Astăzi am primit noul orar pentru săptămâna în curs și, pe lângă activitățile și cursurile de limba engleză, observăm pentru această săptămână programat și testul final de engleză și petrecerea de rămas bun.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână în tabăra de la Clare College

După un weekend încărcat în care ne-am bucurat de cele două excursii în Brighon și Londra, ne-am reluat azi activitățile și cursurile de limba engleză.

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 8

Ziua 8 - Excursie în Londra

Astăzi, în a opta zi din tabara din Anglia, am avut programată o altă excursie mult așteptată, cea de la Londra.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie în Brighton

Este weekend! Desigur că ne place la cursuri, dar weekend-ul e weekend și avem timp de relaxare și plimbare, iar astăzi avem programată excursie în superbul oraș Brighton, situat pe coasta de sud a Marii Britanii.

Citeste mai mult
Jul 13

Tabără în Străinătate Cambridge – Ziua 6

Ziua 6 - Întâlnire cu studenți de la Cambridge și Oxford

Încă o zi plină de activități și de lucruri noi a trecut în tabăra din Cambridge. Suntem obișnuiți acum cu mersul lucrurilor aici și cu rutina zilnică plăcută

Citeste mai mult
Jul 12

Tabără în Străinătate Cambridge – Ziua 5

Ziua 5 – Ambasadori EF

A trecut deja și a cincea zi din tabăra din Cambridge?! Se pare că DA. Timpul trece foarte repede aici cu atâtea activități zilnice: cursuri de dimineață și activități după-amiază sau invers iar apoi activitățile de seară care implică tot campusul cu scopul precis de a ne simți bine, de a ne face prieteni noi și de a socializa în engleză.

Citeste mai mult
Jul 11

Tabără în Străinătate Cambridge – Ziua 4

Ziua 4 – Se leagă prietenii

Nu știu exact de cât timp avem nevoie pentru a ne face prieteni noi dar în a patra zi a taberei din Cambridge am simțit ceva nou, diferit, o schimbare în atmosfera din tabără iar la sfârșitul zilei am realizat că era vorba despre prietenie și modul în care elevii au început să relationeze.

Citeste mai mult
Jul 10

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 3

Ziua 3 - Am început cursurile de engleză

Nu am niciun dubiu ca sunteți curioși să aflați cum ne-am petrecut și a treia zi în tabăra de engleză din Cambridge. Ei bine, pe zi ce trece ne crește entuziasmul în campus (500 de elevi suntem în prezent), iar cei de le EF chiar știu cum să ne țină țină antrenați în activitățile caracteristice taberei.

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 2

Ziua 2 - Ne familiarizăm cu școala și orașul

Dacă prima zi în tabără a presupus mai degrabă rezolvarea unor aspecte administrative (cazarea, despachetarea bagajelor, întâlnirea cu colegii internaționali și cu membri din echipa EF, familiarizarea cu campusul și cu câteva reguli de bază etc), ziua a doua s-a anunțat a fi încărcată cu diverse activități de tabără, printre care și un test de conversație – the Speaking test.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabără Internațională Cambridge – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra de limba engleză din Cambridge!

Duminică dis-de-dimineață, entuziasmați și pregătiți de o nouă tabără, ne-am întâlnit cu toții pe Aeroportul Otopeni pentru a ne organiza plecarea spre destinația unde se va desfășura tabără, Cambridge.

Citeste mai mult