Jurnalul de Tabără Internațională Cambridge 2022

Fiecare zi este plină de experiențe inedite pentru elevii din tabăra de limba engleză Cambridge 2022. Doar urmărind jurnalul de tabără veți putea trăi alături de ei momente de neuitat în această frumoasă tabără de vară. Cursuri, excursii, prieteni noi internaționali și activități excelente îi așteaptă pe copii în Cambridge, orașul academic ce a încântat și inspirat tineri timp de sute de ani. Tabără de limba engleză se desfășoară între 24 iulie și 06 august 2022!

Aug 06

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 14

Ziua 14 - The long journey home

Iată că tabăra de limba engleză din Cambridge a ajuns la final și astăzi a sosit momentul călătoriei înapoi spre casă. Timpul a zburat parcă mult prea repede și despărțirea de acest loc, cât și de noii prieteni nu a fost deloc ușoară, însă promisiunea că ne vom revedea ne-a făcut totuși ziua mai frumoasă.

Citeste mai mult
Aug 05

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 13

Ziua 13 - Activități, surprize și ceremonia de absolvire

Iată-ne la sfârșitul celei de a doua săptămâni de tabără, în ultima zi de cursuri și activități. Astăzi elevii au avut o zi plină, ce a culminat cu ceremonia de absolvire și o mică petrecere surpriză, organizată chiar de ei!

Citeste mai mult
Aug 04

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 12

Ziua 12 - Farewell party & glow in the dark t-shirts

Astăzi a fost o zi cu emoții pentru elevii grupului nostru. Dacă unii dintre ei au fost emoționați pentru testul de absolvire, alții s-au întristat puțin cu gândul la plecare. Cei mai mulți dintre ei s-au distrat la petrecerea de rămas bun, pentru care și-au decorat tricouri cu vopsea specială.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 11

Ziua 11 - Punting, cursuri și seară de film

Astăzi a fost o zi mult așteptată de elevii taberei din Cambridge datorită sesiunii de punting la care au participat. Cursurile de engleză au fost desigur nelipsite din program, iar seara am încheiat-o urmărind filmul "Planet Earth".

Citeste mai mult
Aug 02

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 10

Ziua 10 - O nouă zi de cursuri și activități captivante

O nouă zi obișnuită în tabăra din Cambridge în care elevii au participat la cursurile de limba engleză, dar și la noi activități inedite: selfie challenge și vizită în parc pentru observarea unei reprezentări a sistemului solar.

Citeste mai mult
Aug 01

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 9

Ziua 9 - Cursuri interesante, origami și disco party

A început o nouă săptămână de cursuri și activități interesante pentru elevii din tabără. Astăzi, au învățat tehnica origami, au participat la o nouă petrecere și s-au relaxat cu diferite jocuri în campus.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 8

Ziua 8 - Excursie în Londra

Duminică a fost din nou timpul pentru o vizită, de această dată în Londra. Autocarul era pregătit pentru noi și puțin înainte de ora 9 am plecat într-o nouă aventură! Urma să explorăm superba metropolă de pe râul Thames și eram foarte entuziasmați pentru această experiență memorabilă.

Citeste mai mult
Jul 30

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie în Brighton și sesiune de bonding

Sâmbătă am participat la excursia din Brighton, unde am vizitat câteva dintre obiectivele renumite ale orașului, iar seara ne-am relaxat în campus cu o sesiune de bonding.

Citeste mai mult
Jul 29

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 6

Ziua 6 - Ziua sporturilor EF și o dublă aniversare

Ziua de vineri în tabăra de engleză din Cambridge a fost definită prin distracție, surprize și voie bună, oferite de participarea la cursuri, multe activități sportive, o dublă aniversare și o prezentare de modă mult așteptată.

Citeste mai mult
Jul 28

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 5

Ziua 5 - Vânătoare de lideri, cursuri și distracție

Ziua a cincea în tabăra din Cambridge a fost o zi plină, dar foarte frumoasă: cursuri interesante, vânătoare de lideri, descoperirea unor obiective importante din oraș, joc de sumo și petrecere.

Citeste mai mult
Jul 27

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 4

Ziua 4 - Cursuri, pregătiri pentru fashion show și EF Olympics

Construim amintiri de neuitat împreună, astfel că în a patra zi de tabără - cursurile, activitățile interesante, pregătirile pentru fashion show, EF Olympics și buna dispoziție a tuturor au făcut ca această zi să fie una memorabilă.

Citeste mai mult
Jul 26

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 3

Ziua 3 - Prima zi de cursuri și activități

A treia zi de tabără a început cu o nouă provocare: plasarea pe grupe internaționale de elevi pentru activități și clase de studiu. Plecăm din grupul nostru în alte grupuri noi, unde suntem nevoiți să ieșim din zona noastră de confort, iar astfel cu siguranță vom reuși să ne dezvoltăm diferite abilități, să legăm noi prietenii și să profităm din plin de experiența imersiunii culturale britanice.

Citeste mai mult
Jul 25

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 2

Ziua 2 – Descoperind Cambridge, un oraș uimitor!

A doua zi a taberei din Cambridge a fost o zi dedicată prezentării de bun venit și turului de oraș, pentru familiarizarea cu această locație uimitoare.

Citeste mai mult
Jul 24

Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 1

Ziua 1 – Welcome to Cambridge!

A început tabăra de limba engleză din Cambridge, Anglia! Prima zi a taberei a fost una dedicată călătoriei, odihnei și acomodării cu campusul și împrejurimile. De mâine elevii se vor familiariza cu programul academic și cel al viitoarelor activități.

Citeste mai mult