Tabăra Engleză Cambridge – Ziua 10

Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27
Jul 28
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06

Ziua 10 – O nouă zi de cursuri și activități captivante

O nouă zi în campusul Clare College. Deja tinerii s-au obișnuit cu programul și navighează prin campus și oraș de parcă s-ar fi născut aici. 🙂

După micul dejun ne-am pregătit desigur pentru cursuri și activități. Ca de obicei, din rucsac nu ne lipsește apa și pelerina de ploaie, deși vremea de aici a fost neobișnuit de caldă, amintindu-ne puțin de casă.

fbt

Astăzi tinerii au avut organizate activități diferite, astfel încât unul dintre grupuri a avut ca sarcină provocarea de a face selfie-uri în anumite locuri din oraș (pe care le-au putut identifica în materialul cu poze făcute de unul dintre liderii de activități).

10 - tabara cambridge cu insotitor 02082022

De asemenea, li s-au oferit puncte bonus dacă, pe lângă identificarea locațiilor specificate, au convins localnici sau turiști să apară într-o poză cu ei, luând astfel parte la aventura lor. Experiența a fost de-a dreptul intensă pentru că timpul era prețios, dar și pentru că fiecare își dorea foarte mult să câștige.

5 - tabara engleza marea britanie 02082022

6 - tabara engleza anglia 02082022

8 - tabara engleza cu insotitor uk 02082022

 

1 - tabara engleza cambridge 02082022

13 - tabara marea britanie 02082022

7 - tabara cu insotitor de grup anglia 02082022

La masa de prânz elevii au avut unul dintre felurile preferate de mâncare: hamburger și cartofi prăjiți, alături de salate cu maioneză și la desert înghețată sau o felie de tartă, iar cei ce au avut activități în prima parte a zilei au fost așteptați în marquee cu sendvișuri pentru toate gusturile.

2 - tabara in strainatate anglia 02082022

Celălalt grup a avut parte de o experiență galactică. Ei au plecat din campus în direcția parcului Jesus Green, dar s-au oprit mult mai departe într-un parc ce găzduiește o reprezentare a sistemul solar. Au avut ocazia să vizualizeze mai bine poziția planetelor și chiar să observe, la scară mult mai mică desigur distanța în milioane de ani lumină dintre planetele sistemului nostru solar.

Timeea ne-a spus în câteva cuvinte cum i s-a părut ziua de azi: Cursurile au fost minunate, am avut posibilitatea de a ne împărtăși ideile, opiniile și principiile cu profesorul de la clasă (Joshua). Activitatea a fost obositoare dar cu siguranță interesantă, am văzut planetele în varianta lor în miniatură! La cursul special am vorbit despre culturile noastre și am desenat papanași!!!

Cina a avut în ofertă: macaroane cu brânză și pesto, macaroane cu brânză și bacon, salată grecească cu brânză feta, cuburi de dovlecel la cuptor și înghețată.

3 - tabara marea britanie 02082022

Dupa cină a fost organizat în sala principală un joc de trivia, la care unii dintre studenți au ales să participe, iar Szabi împreună cu echipa sa a câștigat prima rundă de întrebări și a continuat să iasă pe primele locuri la următoarele runde.

9 - tabara cambridge 02082022

În rest, ca în fiecare seară, tinerii au ascultat muzică, au socializat cu ceilalți colegi și s-au simțit foarte bine. Pe mâine!

Mai multe imagini din a zecea zi de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge