Jurnal de Tabără Limba Engleză Cambridge 2023

Trăiți alături de elevii Qdays experiența taberei internaționale din Cambridge, Anglia! Urmăriți zilnic această pagină pentru a nu rata nimic din cele două săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Cambridge se desfășoară între 23 iulie și 5 august 2023! În această tabără de limba engleză în Cambridge, elevii vor studia limba engleză la faimosul Clare College – al doilea cel mai vechi campus al Universității din Cambridge.

Aug 05

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 14

Ziua 14 – Final de tabără

În ziua plecării, după două săptămâni minunate în tabăra din Cambridge, elevii au părăsit campusul însoțiți de o ploaie ușoară. Călătorie spre casă a fost plină de entuziasm și amintiri, iar participanții au ajuns cu bine în țară, cu amintiri prețioase și promisiunea de a păstra legătura și a se revedea în viitor.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 13

Ziua 13 - Absolvire, Ultimele Cursuri și Emoțiile Despărțirii

Ultima vineri în tabăra din Cambridge a fost o zi plină de emoții pentru elevii grupului. Au absolvit cursurile, în cadrul unei ceremonii festive și și-au luat ”La revedere” de la prietenii lor, de la profesorii de aici și de la experiențele frumoase prin care au trecut în decursul celor două săptămâni! ”Ce-ar fi dacă totul ar lua-o de la început și asta ar fi prima zi de tabără?”

Citeste mai mult
Aug 03

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 12

Ziua 12 - Social Media, Paper Clip Challenge, Barbie și EF Discos

Ziua 12 în tabăra din Cambridge a început cu activitățile academice, cursurile concentrându-se pe Social Media și scrierea unui blog. Activitățile de după-amiază au adus Paper Clip Challenge, TikTok Challenge și vizionarea fimul Barbie. Seara a venit cu o petrecere de rămas-bun, momentul perfect pentru a forma prietenii noi și pentru a petrece clipe memorabile împreună.

Citeste mai mult
Aug 02

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 11

Ziua 11 - EF Arena, Teste de Absolvire și Distracție în Campus

Mijlocul celei de-a doua săptămâni de tabără a adus o dimineață de sport și activități în aer liber, o după-amiază cu lecții inedite și interesante, testări de absolvire și o seară cu jocuri și karaoke. Per total o zi plină, utilă și distractivă!

Citeste mai mult
Aug 01

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 10

Ziua 10 - Cursuri, Capsula Timpului și EF Disco

După cursurile de limba engleză, elevii au participat la o provocare creativă numită Time Capsule, în timpul căreia au lucrat în echipe pentru a-și imagina lucruri care nu vor mai exista peste 100 de ani. După cină, au petrecut seara dansând și socializând în campus.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână de tabără

Tabăra din Cambridge a intrat în a doua săptămână, cu activități interesante, precum punting pe râul Cam, activități academice și scurtmetraje în grupuri internaționale. Socializarea cu grupuri din Germania, Spania și Japonia a adus noi prietenii.

Citeste mai mult
Jul 30

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 8

Ziua 8 – Excursie în Brighton și o aniversare

Duminică, în tabăra din Cambridge, am sărbătorit-o pe Daria și ne-am bucurat de excursia în Brighton, unde am vizitat câteva dintre obiectivele renumite ale orașului, chiar dacă ploaia s-a încăpățânat să ne însoțească pe parcursul zilei.

Citeste mai mult
Jul 29

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 7

Ziua 7 – Excursie în Londra

În tabăra de la Cambridge, copiii au avut o excursie palpitantă în Londra, vizitând cele mai cunoscute atracții turistice. Cu energie și entuziasm, au admirat orașul și s-au bucurat de o experiență memorabilă în renumita metropolă din Marea Britanie. Cu dorința de a descoperi mai multe, așteaptă cu nerăbdare următoarele aventuri din tabără.

Citeste mai mult
Jul 28

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 6

Ziua 6 – Cursuri, jocuri și petrecere

În tabăra Cambridge, elevii s-au bucurat de o zi plină de activități, de la "1£ Challenge" la cursuri, vizite la muzeu și jocuri sportive. Seara au petrecut-o socializând cu noii prieteni.

Citeste mai mult
Jul 27

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 5

Ziua 5 – Cursuri, jocuri și petrecere

Ziua a 5-a în tabăra din Cambridge a fost plină de activități academice și distractive. Copiii au participat la lecții de vorbire și vocabular despre stilul de viață sănătos și au participat la concursuri și jocuri. Seara, au avut o petrecere cu muzică și dans, iar atmosfera a fost veselă și distractivă.

Citeste mai mult
Jul 26

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 4

Ziua 4 – EF Arena, cursuri și karaoke

În a patra zi a taberei de la Cambridge, participanții s-au bucurat de o mulțime de activități interesante. De la micul dejun variat și activitățile sportive în parc, până la lecțiile academice și seara distractivă cu barbecue și karaoke, atmosfera pozitivă a fost de neuitat în această tabără captivantă.

Citeste mai mult
Jul 25

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 3

Ziua 3 – Am început cursurile de engleză

Marți a fost prima zi de cursuri de limba engleză, acestea împletindu-se cu activitățile menite să facilteze interacțiunea cu ceilalți elevi prezenți în campus, iar cei de la școala EF chiar știu cum să ne țină antrenați în activitățile caracteristice taberei.

Citeste mai mult
Jul 24

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 2

Ziua 2 – Familiarizare cu școala și orașul

A doua zi a taberei din Cambridge a fost o zi dedicată turului de oraș și a prezentărilor de bun venit. Ne-am familiarizat așadar cu campusul și împrejurimile, cât și cu orașul acesta deosebit. Seara am petrecut-o interacționând cu alți elevi internaționali, fie la activități sportive, fie relaxându-ne în campus.

Citeste mai mult
Jul 23

Tabără Engleză Cambridge – Ziua 1

Ziua 1 - Cambridge here we come!

A început tabăra de limba engleză din Cambridge, Anglia! Prima zi a taberei a fost una dedicată călătoriei, odihnei și acomodării cu campusul și împrejurimile.

Citeste mai mult