Tabără Engleză Cambridge – Ziua 1

Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27
Jul 28
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05

Ziua 1 – A început tabăra din Cambridge

Zâmbete timide și probabil multă nerăbdare și curiozitate au mobilizat dimineață grupul de adolescenți plecați spre tabăra de la Cambridge, Anglia.

Prima parte a zilei, plină cu ultimele detalii și răspunsuri, urmată de check-in și proceduri, a zburat de-a dreptul, și ne-am trezit ajunși la Cambridge, după toate operațiunile tipice care au mers extrem de rapid. A fost foarte utilă și experiența de călătorie a grupului de copii, care s-a mobilizat și descurcat ușor în fiecare etapă.

Am fost preluați cald și prietenos de fiecare dintre membrii EF întâlniți, de la aeroport, până la campus și ne-am integrat ușor, ușor în atmosferă.

La sosire, în jur de ora locală 1, ni s-a prezentat campusul, cu locațiile de studiu, distracție și dormit.

După o surpriză neașteptată și tare binevenită – un prânz tipic studențesc, cu wrap cu pui sau o opțiune vegetariană, salată cu falafel și hummus, apă și un fruct – a sosit momentul pentru check-in. Copiii au fost însoțiți și li s-au arătat camerele.

Am făcut o scurtă vizită în oraș pentru mici cumpărături sau răsfăț, iar restul zilei a fost petrecut în campus. Copiii au interacționat cu ceilalți, în primul rând cu colegii de grup, dar și diverși internaționali care soseau încet, încet după noi, fie din excursii, fie, la fel ca noi, gata de o experiență grozavă în tabără.

La cină opțiunile au fost clasice (carne de pui, diverse legume și salată) sau pentru vegetarieni (tocăniță de fasole), iar la desert o selecție de fructe și prăjituri cu ciocolată sau brioșe. Apoi, elevii și-au continuat programul liber în campusul din ce în ce mai animat de voci vesele și curioase și muzică faină.

Vremea din ce în ce mai caldă, perfectă pentru explorat, fără urmă de ploaie, a contribuit la și mai ușoara acomodare cu întreaga experiență.

Aproape de ora 11, toți s-au îndreptat nerăbdători spre camere după o zi intensă și frumos petrecută, după atâția kilometri parcurși, atâtea persoane întâlnite, atâtea lucruri noi ce au fost și rămân să fie descoperite, mai ales în ziua următoare de tabără.

Pe mâine, cu și mai multe povești!

Mai multe imagini din prima zi a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge 2023