Tabără Engleză Cambridge – Ziua 10

Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27
Jul 28
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05

Ziua 10 – Cursuri, Capsula Timpului și EF Disco

O dimineață liniștită, relativ caldă, de marți pregătind ziua 10 din tabăra de la Cambridge. Am intrat în programul obișnuit cu micul dejun și opțiunile la alegere, unii dintre noi cu timp să-l savureze calm, alții cu un ceai sau latte :)))) și croissant la pachet, după care, la fel de responsabil ca întotdeauna, copiii s-au îndreptat spre sălile de clasă așa cum le arăta aplicația.

Au avut activități de vorbire, ascultare sau vocabular pe tema Animale, au lucrat în echipe și s-au întors cu povești de împărtășit. Au avut ocazia să afle mai multe despre colegii nou-veniți care au intrat și ei de azi în programul academic.

Masa de prânz i-a invitat la pește cu garnitură (cartofi copți în coajă sau porumb și conopidă) și salată grecească, plus gogoșica cu gem ca desert.

După runda uzuală de relaxare și socializare în campus imediat după masă, de la 1:30 a început adunarea și gruparea pentru activitățile distractive. Ca Dill, numele nou de scenă al grupului de activități, am avut Time Capsule, o provocare creativă să lucrăm în echipe pentru ceva ce credem că nu va mai exista peste 100 de ani.

 

Mai mult sau mai puțin pasionați și talentați, toți au găsit un mod interesant de a îndeplini sarcina. Unii au stat în Lounge pentru socializare sau jocuri înainte de cină și pauza aferentă. Alternativele la cină și-au atras priviri cu mac & cheese, pui stroganoff cu ciuperci, salată de orez cu legume și cartofi wedges, la care s-au adăugat prăjiturici și fructe ca desert.

Campusul foarte animat deja, cu toată lumea plimbându-se sau jucându-se, și-a păstrat energia pozitivă pe ritmuri diverse… v-ați amintit, e marți, e EF Disco.

Au cântat, dansat, s-au încărcat cu energie faină, au cerut piese, în grupuri din ce în ce mai multiculturale, au creat amintiri greu de uitat. Au avut face painting și diverse snack-uri ca însoțiment și au umplut ringul de dans până la plecarea DJ-ului imediat după ora 10.

Campusul s-a golit încet-încet, dar nu au plecat la culcare până la curfew, când convinși de staff sau de temperaturile mai scăzute s-au dus să viseze la aventurile zilei următoare.

Mai multe imagini din ziua zece a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge 2023