Tabără Engleză Cambridge – Ziua 12

Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27
Jul 28
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05

Ziua 12 – Social Media, Paper Clip Challenge, Barbie și EF Disco

Joi, aproape weekend și ziua 12 de tabără a debutat cu programul deja familiar, trezire, mai devreme sau cât să exersăm abilități rapide de organizare, micul dejun, frugal sau relaxat cu multe din opțiunile disponibile, urmat de program academic pentru grupul nostru.

Topic-ul de astăzi a fost Social Media și scrierea unui blog, plus exerciții de comunicare cu adolescenții din jur, un mod de a completa zilele anterioare și toate temele lucrate.

După o scurtă întâlnire care marca oficial încheierea sesiunilor de curs și pregătirea pentru sâmbătă, copiii au fost invitați la masă de prânz cu carne de porc și garnitură de cartofi, conopidă și salată de varză, ori opțiunea vegetariană, tortellini cu ricotta și sos de roșii, plus desertul, salată de fructe și mini-eclere sau gogoși.

Agitația din campus s-a liniștit din nou de la ora 13:30 când s-au reluat activitățile, unii dintre noi în oraș, făcând graffiti sau TikTok challenge, alții, majoritatea fetelor, verificând atmosfera tipic englezească la unul dintre cinematografele locale cu filmul tare popular în campus și printre adolescenți: Barbie.

Îmbrăcate și accesorizate corespunzător, am luat bilete și popcorn sau nachos și ne-am lăsat purtate de poveste.

Ne-am întors la timp pentru cină, încântate de întreaga experiență.

Ne-ar fi plăcut mult să fim alături de ceilalți pentru a-i observa live pe Bogdan, Eric și Ștefan, plus prietenul lor nou din Elveția, Gregori, absorbiți de Paper Clip Challenge și reușind, după multe negocieri și plimbare, evident și trade-uri, să se întoarcă în tabără cu o imprimantă :)))) și ceva bijuterii.

Felicitări, guys!!!

Entuziasmul debordant și detaliile împărtășite la cald au animat mare parte din seară.

Cina a adus pui alături de couscous cu legume, cartofi și broccoli, plus un burger picant cu fasole ca opțiune vegetariană, totul terminat cu desert, diverse prăjituri gustoase, unele dintre ele deja favoritele noastre.

Neașteptată a fost și prezența trambulinelor aduse în campus, pe care copiii, indiferent de vârstă s-au distrat făcând întreceri sau pur și simplu amintindu-și cât de fun poate fi.

Știți deja, nu? E joi, e vibe de weekend și avem EF Disco.

Ringul de dans a fost și mai plin, multe melodii cerute și date de către DJ-ul care i-a încântat toate aceste seri. Am avut desigur și melodii românești pe care a cântat și dansat toată lumea, puștii se temeau că rămân fără voce mâine, dar nu părea să conteze.

Lumini, brățări colorate, face painting, snack-uri și suc au făcut și seara aceasta una tare faină.

Cel mai mult au contribuit prietenii făcuți, toți făceau poze sau schimb de adrese de Instagram, împărtășeau povești sau experiențe.

Nimic diferit de celelalte seri, toți greu s-au lăsat duși în camere, probabil cu gândul la cât de mult vor profita de ziua de mâine, la cum va fi ceremonia de absolvire care urmează, ba chiar și la notele/feedback-ul de la test, știm noi cine :))))).

Mai multe imagini din această zi a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge 2023