Tabără Engleză Cambridge – Ziua 14

Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27
Jul 28
Jul 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05

Ziua 14 – Final de tabără

Dimineața ploioasă a marcat metaforic felul în care ne simțeam în ziua 14, ultima din tabăra de la Cambridge.

Un mix de emoții, un pic de nerăbdare, un pic de stres cu bagajul, dacă e prea greu, dacă nu se închide, un pic mai multă tristețe că plecăm și că 2 săptămâni au trecut la fel de repede ca peste noapte.

Am avut micul dejun, ne-am energizat și ajutat unii pe alții să fim gata și cu toate pregătite la recepție, am predat cheile și am pornit, nu neapărat voioși, spre stația de autobuz unde eram așteptați pentru transfer.

Gregori ne-a condus entuziast spre ieșirea din campus plin de speranță că ne vom revedea curând.

Ploaia ne-a ținut, zgomotoasă și intensă, companie pe întreaga durată a drumului spre Heathrow unde ne aștepta Mo, un alt membru EF Staff – personal Airport Angel care ne-a ajutat cu check-in-ul.

Am trecut repede de controlul de securitate și ne-am instalat în aeroportul extrem de vibrant gata de plimbat în jur, făcut cumpărături sau luat ceva prânz la pachet în așteptarea avionului.

 


Cele 3 ore au trecut repede și, la fel de eficient, am urcat în avion, dornici să îi vedem pe cei dragi, dar cu mare dor deja de pustii lăsați în campus.

Călătoria înapoi, puțin întârziată, a decurs fără peripeții, excludem miciile turbulențe :)))) care au adăugat o notă specială și imediat ce am trecut de procedurile obișnuite ne-am regăsit cu părinți, frați sau prieteni care ne așteptau la sosire.

Despărțirea nu a fost ușoară, avem o mulțime de poze și instantanee împreună, inclusiv una care punctează finalul taberei, dar, cert, we keep in touch, avem grupul comun și promisiuni de vizitat, organizat activități împreună în țară sau de ce nu, în altă destinație.

Concluzia întregii aventuri o avem de la Gregori și credem cu tărie în cuvintele cu care ne-a condus mai devreme: ‘Until we meet again’.

Mai multe imagini din ultima zi a taberei aici: Album Facebook Tabără Cambridge 2023