Tabere în Străinătate | Cipru | Ziua 9

Feb 06
Feb 07
Feb 08
Feb 09
Feb 10
Feb 11
Feb 12
Feb 13
Feb 14

Ziua 9 – Încheierea taberei și drumul acasă

Am încheiat o nouă tabără – de această dată o tabără de limba engleză în Cipru! Am avut parte de 9 zile cu soare, cursuri de limba engleză foarte interesante, un grup de elevi foarte buni și activi, dar și de un program de excursii și activități foarte bine pus la punct!

De dimineață se simțea în aer o atmosferă ușor melancolică, elevii acestei tabere în străinătate nu erau convinși că vor să plece acasă! Mi-au mărturisit la micul dejun că și-ar dori să mai rămână și că nu vor încă să își ia rămas-bun de la colegi și de la școală.

1 - tabara engleza

Dar realitatea era că în scurt timp aveau să înceapă școala de acasă și cu siguranță părinții erau nerăbdători să îi vadă. Cu bagajele făcute am primit vizita lui Akis și a Annei, gazdele noastre și cei care dețin școala de limba engleză Columbia unde elevii au urmat cursurile. Toți elevii au primit un mic suvenir din partea lor sub forma unor pachete de haloumi pentru a-și mai aminti câteva zile de această vacanță frumoasă. Totodată au sosit și vasele de lut prelucrate la atelierul olarului ce erau acum gata pentru a fi transportate!

Ne-am mutat cu toții bagajele în recepție pentru a elibera camerele nu înainte de a ne completa impresiile despre această tabără. Impresii pe care le veți găsi în curând în secțiunea de Testimoniale!

2 - tabere engleza

Ne-am mutat așadar în zona recepției dar și afară unde soarele era îmbietor, unii elevi dorind să facă o baie rapidă în piscină – din păcate bagajele erau deja făcute – așadar vom păstra acest lucru până la tabăra următoare!

După un prânz rapid ne-am luat la revedere de la hotel, de la Angela și de la liderii de activități și ne-am urcat în mașina de transport la aeroport. Emoțiile au devenit și mai mari înainte de a ne urca în avion elevii îmbrățișându-se cu drag amintindu-și de experiențele frumoase pe care le-au avut.

3 - tabara in strainatate

Drumul a fost destul de scurt în puțin peste două ore fiind deja în aeroportul Otopeni unde părinții îi așteptau emoționați pe elevii acestei tabere. O sesiune de poze și am declarat tabăra încheiată, rămânând să ne revedem cu unii dintre elevi la vară!

5 - tabere limba engleza

7 - tabere pentru elevi

10 - tabara pentru elevi in strainatate

11 - tabere limba engleza in strainatate

A fost o plăcere să însoțim acest grup de elevi în explorarea Ciprului!

Pe curând!

 

Puteți vedea mai multe poze din această tabără în album: Facebook Album Tabără.